EllaNaz_2021 Kızım 6 aylık kulak tuylerı halen var cok tuhafima gıdıyor alnı bıyıkları fuarlarıda tuylü ama kulaklardakı cok kafama takılıyor benım gıbı gec dökülen varmı aramızda lutfen söyleyın hanımlar 💐
Deletedmom6262 EllaNaz_2021 5 aylık aynı kulağında bıyık kollarında bacaklarında bile var sırtını hiç soylemim
Dorukcummmm EllaNaz_2021 benim oğlum da aynı şekilde 🤭 5 ay 24 günlük kaytan bıyıklı yavrim🤭 alnı bıyıkları kulakları kaşının ortası hep tüy 😃
Ipekhanim EllaNaz_2021 benim kızım da 3 aylık hala duruyor kulak tüyleri bende korkuyorum dokulmeyecek diye. Kardeşimin erkek çocuklarının tüyleri 2. Ayda dökülmüştü. Bizim kızın hala duruyor inşallah dökülir. Yoksa kurt adam gibi gezecek 😃
EllaNaz_2021 Gamzeey benim kizimin dokuldu ama halen cok var kulak kenarlarinda ozellikle🙈🙈 insallah dokulurler🙏🙏🙏
EllaNaz_2021 Deletedmom6262 dokulsunler canim insallah dokulurler hepimizin yavrulari sut gbi olsunlar.
DerinTuana Kızımında vardı dogdugunda bir de sarı bir bebek olmasına ragmen🙈8 bucuk aylık simdi tamamen gitti
Deletedmom6262 EllaNaz_2021 amin inşallah anne sütü ile silerse geçer diye duymuştum ama hiç yapmadim bı denesekmi belki geçer 😆
DerinTuana EllaNaz_2021 Sanırım 7 aylık falandı azalmıstı.Daha yeni yeni bitti simdi hiç kalmadı.Su an sekiz bucuk aylık 💕
EllaNaz_2021 Dorukcummmm bosuna dememisler erkek dedigin killi olur 🙈🥰 kiz olunca daha cok sorun oluyor tuy 🤷♀️Insallah hepimizinki dokulur tuyleri yavrularimizin 🙏🙏🙏🙏🧿💐