th-1314 Berilsmom46 canım benimde kızım 4buçuk aylık bende 4-5 kez değişiyorum 1 yada 2 si kakalı oluyor bende doyup duymaması arasında çok kararsızım kilo alımı nasıl kaç kilo doğdu şuan kaç kilo kızın acaba
kendicocugunungelisimcisi Tugba07eylul 3 ya da 4 kez değiştiriyorum ilk sabah uyanınca değiştiriyorum. 2.si ilk uykusundan önce 💩 yapmışsa değiştiyorum. 3.sü öğle uykusundan önce. Son olarak da gece uykusundan önce değiştiyorum. Hatta bazen besinden sadece 💩 sını aldığım oluyor. Katı yaptığı için.
serebro Tugba07eylul max günde 5 kez. Genelde günde 2 kez kaka yapar 2 kez de ayrıca cisli bez ve son yatmadan önce 1 bez şeklinde. 22 aylik
Feyzosunannesi Tugba07eylul 18 aylık gün içinde 3 defa değiştiriyorum, kaka yaparsa daha fazla oluyor🌸
Nealakasivarrr Tugba07eylul gün içinde mutlaka 3 saatte bir değiştiririm. Çiş dediğiniz şey bekleyince ve sıcakta bakteri üretiyor. Çocuğumun sağlığı herşeyden önemli. Gecede bezi çok dolu olursa mutlaka 1 kez değiştiririm. Bu arada çok zengin de değilim bezler pahalandı diye çocuğa eziyet edemem
Portakaldaavitaminn Nealakasivarrr Aynen bende size katılıyorum bez pahalli diye çocuğa eziyet edemem sonra pisikle uğraşılır burada postlar açılıyor pisik oldu diye sen günde iki üç bez takarsan o pişik olur tabi idrarli bezi bekletmeye ne gerek var kendin idrarli bezle sabahtan akşama durabilir misin küçük çocuk dursun bende günde ortalama 10 bez kullanıyorum nerdeyse zengin oldugumdan değil bebeğimin sağlığı herşeyden önce gelir
Kvsrelif Sedaekrem bence az benımkı gunde 3kez emiyor gerısını kasıkla sagıp yedırıyorum kılo alımı düşük emmediği içün ama diger kalan hersey ayına uygun hatta ılerde ama 200gr alıyor
Bsrsgt Citlenbigim22 Tugba07eylul kızımın cildi Cook hassas maksimum 2 saatte bir degisiyoruz,hiçbir şey yapmamış bile olsa yıkayıp kremlememiz gerekiyor. Yani 9 da uyandı desen yatana kadar en az 10 😁 2 yaşına girecek martta yavaş yavaş bırakacağız insallah
Starlord 2 aylık bebeğim günde 5 defa maximum 6 değiştiriyorum, yorumları okudum da benimkinin tüm bezleri kakalı oluyor 🙄🙄
Sweetmama Citlenbigim22 benim oğlum bi hafta sonra 3 aylık olacak gündüz 3 saatte bir geceleri 4-5saatte bir değiştiriyorum
sonlafsokucu Tugba07eylul 12 aylığız ortalama 2-3 kez kaka yapıyor, bazen 4 olduğu da oluyor. 5-6 kez değiştiriyoruz biz günde hepside dolu dolu çişli oluyor. Çok fazla su içtiği için çok çiş yapıyor gece bile saat 3-4 gibi kalktığında altını değiştiriyorum
Gulyigitcn Tugba07eylul 7 aylik günde 3 defa değiştiriyorum kaka yapmadığı sürece bezide öyle aşırı aşırı dolmuyor ek gıdaya geçtiğimiz için yemek yemez beni çok ederse o zaman 4 e cikiyor
semoshKa Tugba07eylul 3 buçuk aylık kızım 6-8 arasına yeni düştü %90 kakalı alıyorum. Geceleri bir numara büyük bez takıyorum sabaha kadar almıyorum.
Uygr semoshKa Merhaba, büyük bez takmanızın sebebi bezin çabuk dolmaması değil mi? Yoksa çişli bezin cildiyle temas etmemesi için falan mı?