2minosprenses Sehertass vallaha suracikta bekliyecem banada fikir olsun yemegim yok bu aksam kizlarla yalniziz pratik biseyler bakiyorum 😊❤
DenizSerap Sehertass biber dolması hazırladım dolapta şu an pişirilmeyi bekliyor. Pişirdikten sonra fırına atacağım. Bir de kereviz salatası yaparım. Belki yanına börek olabilir. Çorba yapmayı düşündüm ama seven yok maalesef 😕😬
JackDaniels Sehertass Bizim fav menümüz var aksama sushico yiyeceuuuk😍🤤 Ama öneri olsun diyosanız kararsız günlerimin kurtarıcı menüsü pattis püre, kremalı körili tavuk ve makarna😂
JackDaniels DenizSerap Ufff gerçekten fırına girince bi başka oluyor biber dolması ellerinize sağlık🙊🙊🙊😍
DenizSerap JackDaniels ben de fırında ki halini çok seviyorum üstü hafif kızartmış 🤤😬 çok teşekkür ederim. ❣️
JackDaniels Ayseege6156 Yani bende her çeşidini sevmiyorum. Ama favorim california roll. İçinde yengeç var inanılmaz lezzetli. Bence kesinlikle bir şans ver çiğ yiyemem dersende pişmiş seçenekleri var😂
Ayseege6156 JackDaniels allah razı olsun bacım bunlar benlik değil 😂😂😂 sana afiyet bal şifa olsun yediklerin 👌🏻😂😍
Barlasb10 Domates çorbası Karabuğday pilavı ve coleslaw salata yaptım bize Oğluş için de kemik suyu çorba meyveli bulgur salatası ve börek var 😅
28minikdnym Sehertass eşim şehir dışında akşama yok yani bende oğlumla kendime sebze çorbası yaptım biraz da taze fasülye var yeter 😂
Edabebek1 Sehertass başım dönüyor halsizim hiç bişey yapmayacağım çocuklara çorba yaptım bize bişey yok😞