biberonmamasi Bebeğim 6 aylık olmak üzere bir aydan beri de mama veriyorum. Ek gıdaya nasıl başlamalıyım? Yani mesela havuç püresi falan verilir mi? Neler verebilirim şu an veya doktor kontrolünü mü beklemeliyim?
SeninAnnenBirMelektiYavrm biberonmamasi havuçu buharda yada haşlayarak verebilirsin 3 gün kuralı ile. Ama püre yapma çatalla ez öyle ver
birprensesannesiiiii biberonmamasi valla canım benim kızım da 6 aylık 2 gündür balsadik bana ilk yoğurt la başla dediler şuan yoğurt tadıyoruz sonra su da Allah kerim 😂☺️
biberonmamasi SeninAnnenBirMelektiYavrm boğulur falan diye korkuyorum ya ne biliyim gözümde hiç büyümüyo sanırım doktor kontrolünü bekleyeceğim
SeninAnnenBirMelektiYavrm biberonmamasi dik olarak oturtup yedirirsen boğulmaz. Hicbir doktor püre yap demaz zaten. Sen yine istersen bekle tabi.
Beren-2020 biberonmamasi korkma canim birsey olmaz Allahını izniyle. Yogurt verebilirsin ama kendin yap.patates havuç balkabagi kabak ayrı farklı günlerde ver çatalla ez birazda zeytinyağı ekle
birprensesannesiiiii biberonmamasi yok ev yoğurdu alıyoruz burada ineği olan biri var o yapıyor bizde o abladan alıyoruz ☺️☺️