Yareenn1 Kızım tam bugün 34 aylık oldu sesli oyuncaklardan 1 yaşından beri korkuyor hala da korkuyor veya yeni bir ortama girsin korkuyor ilk defa gidiyorsa yanımdan ayrılmıyor en ufacık ses duysun korkuyor böyle olan var mı çocuğu ne yapmam lazım bilmiyorum
Elfelif Yareenn1 bilmiyorum ama daha küçükken yabancı ortamda yanında siz olmadan kaldı mı? Acaba bi güvensizlik mi oluştu
Aka2020 Yareenn1 benim oğlum da en ufak çıt sesinden rahatsız oluyor bu ne diye tedirgin oluyor. Robot süpürgeden korkuyor, kuş kakasına sinek deyip korkuyor. Bilmiyorum neden böyle inşallah geçici bi dönemdir
Yareenn1 Elfelif yabancı ortamlara bir şekilde zaman geçince alışıyor ama ama sesli oyuncaklara hala alıştıramadım
Elfelif Oğlumda tavuk sesi çıkaran oyuncaktan tedirgin olmuştu onu açınca kapatmamı istiyordu hemen. Alışır inşallah çok yüksek ve değişik ses çıkaran oyuncak vermemeye çalışın
Yareenn1 Aka2020 evet ya benimde uçan arı sinek korkuyor onlardan gerçekten bende anlıyamıyorum ama herhalde yeni yeni öğrendikleri için sanırım