Sarisko_54 Kızım 5 buçuk aylık. Gündüz 3 uyku yapıyor. Bıraksam 4 saat uyur ama bu sefer gece ya çok uyanıyor yada bir daha uyumuyor. İlk iki uykusunu 1 saat son uykusunu yarım saat uyutuyorum. Toplamda 2 bucuk saat uyuyor. Böyle uyuyunca gece kesintisiz uyuyor. Çok az uyuyor bence. Daha oturamadan kalkıyor. Sizin düzeniniz nasıl?
Eymeneylul0 Maşallah 🧿 gündz en fazla bi saat uyku o da cok nadir genelde hiç uyumaz gece biraz uyuyo
Sarisko_54 Eymeneylul0 gece az uyumasının sebeplerinden biride gündüz az uyumasıymış. Bi ara ne gece ne gündüz uyuyordu. Karanlık ortamda uyuttum bi kaç gün. Düzene soktum tekrardan. Sizin bebeğiniz ne kadarlık😊
Canannn123 Benim bebeğimde 5,5 aylık Gündüz 3-3,5 saat uyuyor bebeğğm gece yarım saat kestirme yapar sonra uyut ama benim bebeğim geç uyuyor maalesef gece 11-12 arası sizin bebeğiniz kaçta uyuyor ve nasıl uyutuyorsunuz
Sarisko_54 Canannn123 15 gün öncesine kadar benim bebeğiminde uykusu çok kötüydü. 3.ayda başladı 2 ay uyku gerilemesi yaşadık. Ne yaptıysak düzelmedi. Uyku damlaları mı dersiniz. Kendi kendine düzeldi ben bile şaşırdım. Şimdi 9 bucuk 10 gibi yatıyor 8 gibi kalkıyor sabahta. Sallayarak uyutuyorum. Tabi öncesi biraz emzirerek mayıştırıyorum. Yoksa uyumak istemiyor 😊
Eymeneylul0 Sarisko_54 6 aylık başından beri hep gece uyur gündz uyumazdi son zamanlarda gece de aurekli kalkmaya basladi iki gündür gece cok kalkmiyo odada karartma perde de var ama ne care
Canannn123 Sarisko_54 Aynı taktiği yapıyormuşuz 🥰 Valla son uykusu 6 da bitiyor ona rapmen 8 de yatmaz yatsa bile yarın saat uyur uyanır ne yapsam sizin gibi erken uyutamamdım 😒😒 Sizin bebişinize maşallah 🙏🏻🙏🏻
Eymeneylul0 Sarisko_54 olabilir cok mizmiz zaten ama hem gece hem gündüz uykusu olmayinca cok zor sütüm bile gidiyo bu sefer acliktan yatmiyo arttik
Sarisko_54 Eymeneylul0 ay biliyorum o dinlenemediğin için süt olmaması. Hastalık zamanı yaşamıştım. Bi derdi varki uyuyamıyor bebeğiniz. Muhtemelen diş o da inşallah geçecek😊
Sarisko_54 Canannn123 ben biraz uyanık tutmaya çalışıyorum yoksa çok erken uyumak istiyor bu seferde 4 uyku uyuyor sonra gece uykusu gecikiyor. 2 bucuk saatten önce uyutmamaya çalışıyorum. Sizin uyanıklık süreniz ne kadar😊