Mummymelisa Merhaba sevgili anneler bebeğim 8 aylık ve suan 7.500 gram ayına göre kilosu az ve aşırı hareketli ne yapabilirim nasıl kilo aldırabilirim lütfen kilo aldırıcı tariflerinizi bekliyorum. Bu arada mama hiç vermedim hala emiyor
semaahmet Mummymelisa 15 aylık 10.500 kilosu çokta hareketli ama hiç takmiyorum sağlığı iyi olsun yeterli bence
Prensesbella Mummymelisa pirinç unu denediniz mi o güzel kilo aldırıyor ondan kullanan var birsuru çevremde bi deneyin isterseniz
Birmavihikayesi Prensesbella merhaba pirinç ununu kendilerimi yapıyor acaba yoksa markette satılan hazırlarimi alıyorlar
Gizemisci Prensesbella yok bacım denedim iki ay boyınca hiç farketmiyor kilo da almadı üstüne kabız oldu evladım şimdi çorba falan yediriyorum ama. Yoğurt ta kilo aldırıyor
MeteNaz Mummymelisa canım bende yavrunun kilosu iyi evet çok tombik bir bebek değil ama çok zayıf persentil tablosundan da düşük değil. %10-25 aralığında bence ideal. Senin önceliğin bu aralıkta devam etmesi
Abide91 bende burda bekliyeyim 6 aylik 6300 kilosu. aydan beri neredeyse kilo alimi durdu ve cok hareketli bi bebek ek gida tadimlarina basladim ama hic yemek istemiyo kizim
linamommmmm Mummymelisa muz yogurt ve pekmez bunlari karıştırıp ver cnm hem sağlıklı hemde kiko yapıyor zaten ek gıdaya da geçmiş çoktan patates bezelye haşla ver
Masalll0707 fatma_erva suyla yapıyorum ama artık süt ile yapmaya basladim bazen cicibebe pekmez veya muz ile yapiyorum