Filtrekahvelianne2 Kizlarrrr acil bir bakin banaaa ben lcw dan birsey sipariş etmistim gelmisler ama ben duymadım kapi sesini aramada olmadi napicam simdiiiii
birtutamsac Filtrekahvelianne2 müşteri hizmetlerine ulaşın. Kargo şubesine gidip almanız gerekir genelde arıyolardı ama
Aylinberberoglu Filtrekahvelianne2 hangi kargo şubesi ise ara sorgulat ya da git kargo şubesine orda bak al . Olmadı en kötü ihtimal lcw müşteri hizmetlerini ararsın durumu bildirirsin. Sakin ol 🙄
Duyulurum Filtrekahvelianne2 resim var derken? Genelde komşuya bırakılır kargo ama var mı soracak komşunuz? Tekrar dağıtıma çıkıp gelebilir. Arayın kargoyu diyeceğim ama genelde telefonda muhatap bulunmuyor direkt gitmek gerekiyor
Filtrekahvelianne2 Duyulurum kimseye birakmamislar ve ne zile bastilar nede aradilar direk resim cekip gitmisler aradim cevap verdiler yarin tekrar cikis istedim dediler
Mevacanimkizim Filtrekahvelianne2 lcw canlı destekten ulaşın onlar kargo firmasıyla gorusurler bende az önce başka konu için canlı destekten yardım aldım isim oldu kargo firmasını arasanız da açmayacaklar büyük ihtimalle çok yaşadım çünkü siz direk canlı destege bildirin kargoyu tekrar size ulastirirlar şubeye dönüş saati gelmeden
Filtrekahvelianne2 Mevacanimkizim ben aradım kargo şubesi cevap verdi yarin tekrar dağıtıma cikinca getirecekler dedi
Filtrekahvelianne2 Mevacanimkizim ya aradim lcw ordada subeye teslim edilmis dağıtıma cikarilacaktir diyor kargoya baktığım zaman ise gelmisler gitmisler ne is bu anlamadim