DurununAnnesi12 Ufak parça Peynirli ekmek veriyorum eline hem çiğneme becerisi gelişsin hemde oyalansin diye kaynanam ordan şişko olur verme diyor halbuki pirinç unu çaylı ekmek ver diyip duruyordu neyseki eşimde farkında zararlı mı ekmek vermek ?
Almondeyed DurununAnnesi12 ona bakilrsa bizim bağırsak floramiz için de o ekmekleri yemek faydasız. Biz yetişkinler de tam buğdaylı kepekli siyez unlu ekmkler yesek daha çok fayda göreceğiz ekmekten. Bebekler için de az ve öz yenilebilir bence
Mimozacicegim DurununAnnesi12 Benim 2 oğlum da ekmeksiz yer yemeklerini. Alıştırmadım.çok da gerekli değil bence. Vereceksem tam buğday olarak veriyorum bazen. Çaylı ekmek, pirinç unu ve beyaz ekmek hepsi benim gözümde aynı. Fos kilo
Zhnce DurununAnnesi12 beyaz ekmegin bi faydası yok diye biliyorum Cok mu önemli? Tartışılır 😊 Bende pek vermedim 3.5 yaşında hala daha az tüketir oğlum genelde tahıllı ekmek tam buğday alırız eve beyaz ekmek çok nadir alırız Tam buğday olanı bile kahvaltıda 1 dilim en fazla veririm
DurununAnnesi12 Mimozacicegim ben yeni yeni veriyorum ekmek normalde yemeklerini ekmeksiz yedirdim hep
DurununAnnesi12 Zhnce ya orası öyle tabi çok az veriyorum ya benim kız değişik biraz acılı yemek yedi elini daldirdi tabagima 😃😃😃
Zhnce DurununAnnesi12 🤣 az ise bi problem olmaz önemli olan cidden ekmeğe alınmaması Yeğenim 3.sinifa gidiyor çocuk 1 tam ekmeği bi öğünde yer o derece 46 kilo olmuş ya durduramiyolar ekmek ekmek diye geziyo ortalıkta