kızlar Sormak istedigim şeyler var sırasıyla sorsam cevaplarmısınız ilk soru dogum yapalı iki ay iki gün oldu oğlum 2 kilo 700 gram doğdu hamileyken bebegin eşi yaşlandığı icin yeterli besin gitmemiş beslenemememiş birde acil sezeryan olmak gerekiyordu 37 38 de 39 +6 da felan oldum sezeryan devlet hastaneleri bekleti riski artırdı grev girdi Doğum yapamadım devlete özelde Doğum yaptım son dakka herneyse sormak istedigim oglumun şuanki kilosu 4 kilo 800 baş cevresi 38 boy 53 sizce iyi mi doktor 2 aylık bebek gelişimini öne alarak söylemiyor ilk doğdugunda kaç kiloydu şuan kaç kilo kaç gram almış ona bakıyor gelişimi iyi güzel dedi sizce nasıl
bir diğer sormak istedigim ben ogluma yazlık kıyafet almayı düşünüyorum şuan beğendiğim güzel modeller var yazın Mayıs gibi beş aylık olucak e bebekten hepsi buradan dan alıcam ordan alışveriş yapanlar bakabilirmi kalıpları küçük mü büyük mü ona göre alayım mesela bikac beğendiğim var 6 aylık 9 aylık var kaç ay alayım 9 aylık alsam bütün yaz giyermi bu sene siz nasıl alıyorsunuz birde kumaş olarak hangi kumaşlar tercih etmeliyim terletmemesi acısından son sorum da benim göbegim ve yanlarım doğumdan sonra daha da çatladı ve kırmızı bi hal renk aldı ben bunların görünümü azaltmak icin ne kullanabilirim ürün olarak içeriği güzel birde bacaklarım da da az selülit var bunlar nasıl geçer ne kullansam fayda eder yüzümde kuru ve pütürlü az çilerim var hangi ürünleri tavsiye edersiniz ve bu kesin son ben oğluma yavaş yavaş indirim kovaladıkca oyuncaklarını ve zeka geliştircek eşyalar almak istiyorum fazla da eşya oyuncak almak istemiyorum kira da oturuyorum cok aşırı kalabalık olmasın neler alabilirim ne öneririzsiniz müzikli piyona halımız bir tane cıngıragımız var şuan zeka kartı dans eden kaktüs ilk adım yürüme arabası aktivite masası oyun matı oyun kiti hışırtılı hikaye kitapları masal anlatan eğitici tablet düşündüm ben ilerisi icin şimdilik 3 aylık 4 aylıkken kullanabileceği dikkatini cekcek şeyler nelerdir Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum kızlar