Kbraoguzz Merhabalar, Ankarada bildiğiniz çok pahalı olmayan genel kontrol için götürebileceğim özel hastane veya muayenehane çocuk doktoru varmı önerebilirmisiniz
Efemm Kbraoguzz hangi semt keciörende var en son 100 liraydı muane ücreti doktorumuzda cok ilgiliydi medical pahalı olunca tesadüf buldum burayı cok memnun kaldım
Kmslm0691 Kbraoguzz Prof.Dr.İLKNUR BOSTANCI mükemmel bir hoca tek kelimeyle kendisi çok ilgi ve alakali gidince farkı görüceksiniz.
Deletedmom_14 Kbraoguzz keçiören medical park zeynep gül hallaçoğlu’na gidiyoruz. Memnunuz güzel ilgileniyo fakat ücreti hakkında bilgim yok🤷🏻♀️
Furug Kbraoguzz mustafa caglar yorguc vardi medicanada simdi kendi kliniigini acmis bizede uzak kaldi ne zaman doktor secsem gidiyor 😄 Bir de ben ozel saglik sigortasi yaptircm yine yoksa ank.da ozellere yanasilmiyor
Kbraoguzz Efemm Keçiörene yakınım neresinde acaba uygunmuş 100₺ bi sorunumuz yok genel gelişimi için kontrole götürmek istiyorum
Kmslm0691 Kbraoguzz evet pahalı ama harika bir hoca gidince anlayacaksınız farkı 1 saat detaylı anlatır ve muayne eder üstüne başka hoca tanımam
Kbraoguzz Furug Aynen bencede sağlık sigortası çok mantıklı nereyle görüşsem çok fazla fiyatlsr. Birde çok şükür bi hastalığımız yok genel kontrol genel gelişim için götürcem