Ervaeneserpil Bu damlayı kullanan var mı?sizde nasıl sonuç verdi benım bebeğim bu damladan sonra daha cok uyuyor
Esrelf Ervaeneserpil evet günde 5 damla hergün aynı saatte veriyorum. Senin bebeğin rahatladığı için uyuyor olabilir. Utku yan etkisi var mı bilmiyorum. Bizde uyku olmuyor.
Ygz Ervaeneserpil ben kullanıyorum gaz icin birebir bagırsaklarınıda düzenliyor 🤗 ama uyku hala yok bzde
Nazire Ervaeneserpil bizde kullandık çok memnun kalmıştık. Günü gününü tutmuyor ki bi gün uyuyorsa iki gün uyumuyordu damlayla alakalı oldugunu sanmıyorum
Ervaeneserpil bugun hep uyudu ıkı gundur verıyorum bende korktum Kalkıp sut ıcıp yatıyo normalde oynardı ıkı saat fln uyanık kalırdı
Ygz Ervaeneserpil bi gün vermeyin bakalım o zamanda uyuyacakmı. Bebeğin günü gününü tutmuyor damladan kaynaklancağını düşünmyorum ama şöyle birşeyde olabilir rahatlıyodur gazından dolayı uyuyodur ☺️etkili bir damla çünkü
Annesininvebabasininaskimira Bnde kullandim yeni bitirdim gaz ve kabız damlasi değil bağırsaklari düzenliyormuș kullandiktan sadece kusmasi azaldi
Meryemdeveci Ervaeneserpil ben 2 aydır kunlanıyorum ve cok memnunum benim sorum şu kızlar ilaçi dolaptami sakliyorsunuz yoksa dişardami