Dilekmeva Sağ memede huzurlu gayet güzel emiyor ama solu hiç istemiyor meme ucu da pek yok sütte çok az solda, sanırım bende sağda süt daha çok onu daha çok sevdi diye sağ memeye yoğunluk gösterdim doğduğundan beri şimdi gece uykuluyken bile solu vermeye çalışıyorum ama almıyor kıyamet kopuyor uykuda bile anlıyor sütüm azaldı sağmama rağmen 20 cc bile çıkmıyor sağ geçince sıkıntı yok ne yapabilirim lütfen yardımcı olun 6 aylık bebeğim artık şaşırdım napıcağımı
ssnnmm Dilekmeva benim bebeğimde tam tersine sağ memeyi severek almıyordu zorla 6.aya kadar emzirdim sonra bıraktı tamamen şimdi 1yaşında 6.ayından beri tek meme devam ediyor
2prenses1anne Dilekmeva sağda ki tutuş gibi ters tutuş yapıp emzirmeye çalışın benim kızımda istemiyordu bir iki öyle böyle derken alıştı sabredin denemeye devam edin alışacaktır
Pembebeyzmavi Dilekmeva bendede aynı durum vardı meme reddi yaşamıştım tek memeye alıştırdım bunu ben yaptım ve maalesef bir memem diğerinşn iki katından bile fazla🤦🏼♀️😢
KeremAlinin_annesi Dilekmeva Aynı sorunu bende yaşıyorum 4 aylık bizimkide doğduğundan beri öyle göğüs ucu aldım olmadi biberon değiştirdim 3 tane olmadı sağıp kaşıkla veriyorum benimki de az çıkıyor süt göğsüm küçüldü
Elifaydin Benim kızımda dogdugundda sol mememi asla tutmazdi ama ben sürekli vermeye çalıştım . Hatta her öğünün de tek gosgsumu emziriyordum doktorum öyle söylemişti . İkisini birden verme demişti bu şekilde ikisinde de süt oluyor . Sakın vazgecmeyin biraz sabırla alıştıra bilirsiniz . Ben şuan çok rahat bir şekilde ikisini de emziriyorum
Dilekmeva Elifaydin ya görseniz gece gözler kapalıyken bile kabul etmiyor ısrar ediyorum zorluyorum da ama yine ısrara devam edim o zaman inşaAllah alır
Asyam42 Sürekli sol memeyi de vermeye çalışıp almadığı zamanlar sağmaktan başka çareniz yok. Israrcı olmakta fayda var. Yoksa tek göğüsle mamaya başlamanız gerekecek. Ben iki göğsümü de emziriyorum, yetmiyor, şırıngayla mama da veriyorum. Bende de süt az.
Dilekmeva Asyam42 Mama veriyorum zaten çalıştığım için hem mama hemde süt sağıp bırakıyorum memeden uzak kalmasınında etkisi oluyordur belki bilmiyorum
unemere 2prenses1anne bende bunu yazacaktım gerçekten işe yarıyor denemekte fayda var. Benim oğlumda sağ göğsümü almıyordu nasıl tarif edeyim bilemedim sol göğüste emme pozisyonuyla sağ göğsümü emzirmeye çalıştım o şekilde Kandırarak emzirdim çok şükür artık alıyor iyiki vazgeçmemişim 🥰
2prenses1anne unemere gerçekten işe yarıyor alışkın bir tarafı oluyor yada rahat ediyor aksi yönü istemiyorlar bebek işte ama anneler vazgeçmez başarır 😊💪
Dilekmeva unemere öyle de denedim ama sanırım 6 aylık oldu daha anlar duruma geldiği için mi öylede almiyor
Ssmzsh Dilekmeva sağmakla bebeğin emerek süt çıkarması arasınsa dağlar kadar fark var öncelikle onu söyliyeyim. Kızım sol göğüsmü asla almıyordu sizin gibi aynı ucuda pek yok. ayda bir emmesine rağmen hala süt var emmediği göğsümde ve şuan 12 aylık oldu. Sütüm azalıyor diye kendinizi üzmeyin🌺 haftada 1-2de olsa vermeye çalışın. Ben artık o kadar alışmışım ki ayda 1 veriyordum. Bebeğimde alıştı içiyor pek gönlü olmasada 😇