Mavisanasi Kizlar internette baktm ama çok değişik şeyler çıktı dün bebeğim gri ve sarı karışık renkte yaptı kakasını sizce neden olabilir
maysa-19 Mavisanasi griyi bilmiyorum.yani bı hatirlamaya çalıştım ben fotosunu çekip doktora göstermiştim böyle griden sarıya doğruydu .doktorda mama veriyorsan ondandır dedi.ama beyazsa sorun var demek dedi.baya oldu bu durumlar olalı bu kadar hatirlayabildim
Pisili Mavisanasi Bebek ne kadarlık? Doktorumuz gri kaka olursa beklemeden gelin demişti doktoruyla görüştünüz mü ?
Mora Mavisanasi normal bir kaka rengi değil doktora gidin safra kesesi sorunu olabilir böyle anlatmıştı doktor bize bakılsın içiniz rahat eder
maysa-19 Mavisanasi yakınlarda mamayı değiştirdinmi.o zaman mamadandir.gene takipte ol beyaza dönerse götürsün doktora
maysa-19 Mavisanasi az e e takip etmedik.bi gaz çıkardı diye göbek attığımız gunler oldu Allah kolaylık versin
maysa-19 Mavisanasi Evet böyleydi hatta burda üç renk var yeşil gri sarı.mamadan kaynaklı genede farklı bişey olursa tedbir amaçlı goturmende fayda var.
esleminannesi2 Mavisanasi bence mamadan olabilir ama içinizin rahat etmesi için gidebilirsiniz yine de
Mavisanasi maysa-19 tekrar yaparsa götürürüm o zaman abla daol tahlil olarak ne yaptilar hastanede acaba