Rabiasya21 Kızlar 10 aylık bı kızım var. Geçen hafta çarşambadan hastalandı meğer kovid atlatmış sonra eşimle bende hastalandık karantinadayiz kızım iyiydi. Dün ve gece aşırı derecede öksürmeye başladı ciğerden geliyo öksürük hırıltılı öyle kötü ki sağlık ocağı hemşiresine yazdım bişey diyemedi karantinada olduğumuz için bebek vicks’i dedim sadece ayağına sür dedi ambulansı arasam gelip baksalar şurup vs. Veremezler çaresiz kaldım gece uyumadı. Bende bugün biraz daha iyiyim ama kuzum kötüleşti geri rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın yemek yemiyor sadece beni emiyor kaşık kadar kaldı yavrum. Ne yapayım siz söyleyin o öksürdükce zorlandıkça benim ciğerlerim parçalanıyo
Ask_hosmus Rabiasya21 sarımsağı ya ez ya da rendele zeytin yağının içinde 4 saat beklet ayaklarının altına sür çorap gydir üzerine, iyi gelir, bide baby balm ben göğsüne de sürüyorum bir nevi rahatlatıyor o da, çok geçmiş olsun 🌸
rua_da_senhora_das_verdades Çiğ sarımsak yutun bebeğinize de verebilirsiniz az miktarda. Şifa olsun inşallah.