Biryigitanasi Merhaba ; Bebeğimin kulaklarının arkasında kuruluk var nasıl geçer acaba bilgisi olan varmı baya sertleşmiş bebek yağı denicem ama bilgisi olan varsa öneri alabilirim?
Deletedmom115 Biryigitanasi her banyo sonrası kurulayıp nemlendirin sonrada yıkarken çok bastırmadan temizleyin
MuhammedAmine Biryigitanasi benim oğlumum da öyleydi hatta kanıyordu mustela stelatopia çok iyi geldi
Biryigitanasi MuhammedAmine Kanama falan olmuyo ama kuru internettede kasıntı olur yazıyo bütün önerileri denicem artık geçene kadar teşekkür ederim 😊
Biryigitanasi Esn57 Bende öyle yapıyım artık vucuda suruyorumda kulagının arkasının kurucagı aklıma grlmedi saolun 😊
Umybscn Biryigitanasi her banyodan sonra yağ sürün ihmal etmeyin ben hep öyle yapıyorum koltuk altı kulak arkası boyun hiç aksatmıyorum
Biryigitanasi Umybscn Vucuduna suruyorum ama kulak arkası aklıma gelmemıstı ıhmal etmem artık saolun 😊
Biryigitanasi Umybscn şampuanını kullanıyorum bende memnunum ondan bide yağını deniyelim inşallah faydalı olur teşekkür ederim 😊
MiU Biryigitanasi Sizde de öyle mi bilmiyorum tabi ama kuruluktan değil genelde o bölgedede konak oluşabiliyormuş. Yıkarken kulak arkasına özellikle sünger ile yıkamazdım ben. Yıkadığımdan beri geçti.
Biryigitanasi MiU Ben hep yıkarım kulaklarını kurularım sonrasındada yıkamadıgım olmamıstı ama nemlendırmıyodum bı kac sefer yag surdüm banyodan sonra geçti şimdi 😊