Aslimeyra Kızlar demir ilaci bebeginize ne kullanıyorsunuz acaba saglik ocaginin verdiğini mi yok baska bir markayi mi ?
ikibaloglaninanasi Sidefer Aslimeyra sidefer kullandım ben saglikocaginin verdiğinde paraben var gida mühendisi önermemişti onun yerine sidefer tavsiye etti
Deepmom Aslimeyra hayır zaten içerik olarak da doğal zeytinyağı ve demir sülfat olduğu için bir yan etki yasamadik
Aslimeyra ikibaloglaninanasi teşekkür ederrim.benim de bebegim cuma gunu 4 aylik.olucak herkes birseyler söylüyor karar veremedim
Aysegulisaa54 ikibaloglaninanasi sideferşn kullanma süresi nasıl acaba 3 ay oldu hala bitmedi hastayken falan kullanmadım için
ikibaloglaninanasi Aslimeyra rica ederim :) gerçekten bebeklerimize ne kullandığımızı bilmek lazım d vit olarak da ocean ya da wellcare kullanmanızı tavsiye ederim saglikocaginin verdiklerinde BHA ve paranin var
Aslimeyra Benim bebegim zaten 2 haftadir.kabiz 4 gunde yapıyor korkuyorum bende ne kullanacağımi sapttm
Esn57 Aslimeyra sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum doktorum biraz bir gün arayla ver alışsın dedi haftada bir 10 günde bir kaka yapan kızım 2 günde bir yapıyor şükür 🙏 etkisi varmıdır bilemem ama bize yaradı
Neslisahh Aslimeyra fermix kullanıyorum 12 aylık kızım normalde ek gıda aldığı için kakası katıydı ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri ishal tarzı yapıyor kabız yapmadı yani 🤭 ama dişlerimizin rengini değiştirdi 🙄