BGulmez Hanımlar selam. D vitamini ne kullanıyorsunuz bebeğinize benim bebeğim 2 buçuk aylık bir kutu sağlık ocağının verdiğini kullandık ama şimdi ocean almak istiyorum hangisinden almalıyım d3k2 vitamini falan var bebişler için hangisi uygundur?
Muges4 BGulmez monovit kullandım bende ilk ay sağlık ocağının verdiği sonra doktorum değişti, wellcare kullanıyoruz biz
bslays1 BGulmez sağlık ocaklarında verilen D vitamininde ayçiçek yağı kullanılıyormuş diye duymuştum. Bizde Ocean kullanıyoruz.
Ebrusamet0742 BGulmez ocean d3k2 yetişkinler için canım yetişkine bir damla yazıyor ama değerine göre Dr ayarlama yapıyor yine ocean 400iu bebekler için bir damla ya da fıs (bu daha kolay) yetişkinler aynısından kullanacaksa 2damla şeklinde bebek kadar annenin degerleride önemli oceanin içeriği temiz
BGulmez Ocean vitamin d3 1000ıu damla bebekler için kullanılıyor dimi? Damla olan da sprey olan da günde bir damla veya bir fıs olarak mı kullanılıyor? Başka çeşidi yok dimi yanlış almam inşaallah yetişkin veya bebe diye ayrılmıyor heralde
Zeynepzeyz BGulmez ocean bebekler için 400 u içinde hem damlalık hem fıs fıs var damlayla 3 damla fısfısla bir puf