Alp05 Merhaba arkadaşlar bebeğim 41 günlük çok fazla kasılıyor bukonuda ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun bana korkmaya başladım
Arenn Alp05 o an videoya çekip dr unuza danışın bence epilepsi nöbeti olabilir okumuştum burada inşallah değildir ama ihmale gelmez allah şifa wersin🙏
A_A_Annesi21 Alp05 kasılmadan kastın genleşmesi olabilir mi. Yani ellerini ayaklarını uzatarak rahatlaması. Böyle ise normal diye biliyorum. Bebiş büyüyor sonuçta kemikleri açılıyor. Ama farklı bişeyse doktora danış tabi
Deletedmom_16 Alp05 telaşlandırmak istemem ama 2 arkadaşımın da başına geldi. Videoya çekip doktorunuza başvurun hemen. İhmale gelmez. Burada bir çözüm elde edemezsiniz.
Deletedmom_16 Alp05 o zaman çok şükür ki yoktur birşeyi 🙏🏼 Bilemiyorum ama sizin yerinizde olsam yine de bir video kaydedip çocuk nörolojiye giderdim. İçim raht etsin
Alp05 Deletedmom_16 sagolun bende sizinle aynı düşünüyorum aklimda bişey kalmasın diye randevu aldım götürücem tekrar Allah arkadaşıñıza kolaylık versin InşAllah