Elvn94 Kizlar ayni gun ikisinide kullnan var mi ikiside bagrsak duzenleyici biliyorm ama kabizligimz var maflor kabzligi gdrriyoms 2 gun oldu kullnali kaka yapmadi ama biogaia gzl gaz cikartyodu bu o kadar cikartrmyo ikiniyo habire kuzum
ozlem_3458 Elvn94 bebegim 2 aylık oldu ilk ay zinco kullandık gaz sorunumuz var kasılıyor kıpkırmızı kesilip bagırıyor doktorum şuan biogaida verdi 4 ay düzenli kullan yeterli dedi ek bir şey vermedi kakasını yapabiliyor ama gaz sorunumuz hâla var malesef
Anneyim_1806 Elvn94 canim benm oğlumda bugun tum gun uyumadi ve ikinip durdu kakasni yapamamsti en son çare kulak çopunu zeytinyağya batirip biraz poposuna baski uyguladm biraz ittirdim ve cok sukur yapti rahatladi . Istersen bi dene derim
Ahanife Elvn94 Canım biogai akşamları uykuya geçerken ver ben kızımı uyutmaya başladığım anda veriyorum ve düzenli kullan her gün hiç aksatmadan aynı saat gerçekten çok faydası oluyor şuan en azında her gün bir kere yapıyor
AsilDorukAnnesi Elvn94 İkisini kullandık kabızlık için iyi geldi ama gaz için sap simplex kullandık ayrıca
KROAG metinhilalmehlika biz 25 günlük iken basko denilen dmlaya başladık sonra biogai da kullandım çok iyi geldi.Ayaklarını ve karnını sıcak tuttum. Ocak doğumlu bebeğim küçük su lastikleri ile su koyuyordum ayaklarına dikkatli bir şekilde karnını hakiki zeytinyağı ile ovalayıp sıcak bez koyuyordum ve gazı çok rahat çıkıyordu çok işime yaradı bu yöntemler