Edamihrannn balık yağı kullananlar çocuklarınıza nasıl içiriyorsunuz ? Benim ki asla yutmutor tükürüyor hepsini 🤦🏼♀️ Sonra da üstü Bası hep kokuyor yıkasam da Asla çıkmıyor hamsi gibi kokuyor yağın dediği her yer siz Kokusunu nasıl çıkartıyorsunuz ???
Arafinannesi Edamihrannn ben ılık çorbasına suyuna yada meyve sıkınca meyve suyuna katıyorum doktorum içmiyorsa o şekilde verebilirsin demişti bide möllersin elma aromalısını aldığım için elma kokuyor..
herseyguzelolacakk Edamihrannn 3 tane kıyafetini çöpe attım maalesef. Neyle yıkarsanız yıkayın o pis koku çıkmıyor kıyafetten 😒 balık yağını o kadar araştırıp möllers tutti furitti olandan aldım. Ama ağzına alır almaz tükürdü içiremedim bi türlü 😏
Rapunzea Edamihrannn o kıyafetten de asla cikmior carpol dahil ben çocuğa ilaç veremiorm tukuruor fiskirtior. Şırınga tarzı birseyle vermeyi dene ama azar azar ver biri tutacak elini ayağını biride ağzını tutup kademeli verecek . Ateş olunca ilaç verme swklim maalesef bu ama balık yagida deneyebilirsin ben tiksindim pes ettim her yer balik kokuyodu
Zey66 Ben ocean in portakallisini almıştım kızım tadıni cok sevmişti aromalı alırsanız severler belki tadını
herseyguzelolacakk Arafinannesi koku olarak aromalı koksada içerken ve sonrası iğrenç oluyo maalesef 🥲 bizimki tutti furitti olanından asla ama asla içmedi.
Edamihrannn Arafinannesi bizimki de möllers limon aromalı Başka seylere katıp verilebildiğini bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim bende öyle yapayımı çoktan teşekkür ederim 🤲🏻
Edamihrannn herseyguzelolacakk aynen canım bizimki de möllers limon aromalı o an içerken kokmuyor aslında limonlu güzel bi kokusu var ama içtikten sonra Yada bi yere döküldükten sonra leş gibi kokuyor ve asla çıkmıyor minder yastık ne varsa kokuyor artık kaşıkla vermeyeceğim benim ki sen öyle içmedi üstte bi arkadas şey demiş suyuna çorbasına falan katabiliyor musuz öyle demeyelim bir de hiç değilse Üstünel basına da dökülmez
Edamihrannn Rapunzea Aynen canım kaşıkla asla içmiyor şırınga ile de deniyoruz onu da tükürüyor pes etmek de istemiyorum çünkü balık yağı çok pahalı çöp olsun istemiyorum Şırınga ve kaşıkla demerken üstü başı da hep balık oluyor kokuyor en sonunda burada sizedir sormak geldi aklıma bir arkadaş öneri vermiş suyuna çorbalarına katılabiliyormuş onu deneyeceğim
Caganbal Edamihrannn möllers Tuttu frittili var bizde oğlum dolabın önünden ayrılmıyor ver diyor maşallah 😊
Edamihrannn DefneRana3881 en olmadı bende onu deneyeceğim belki seker sanar da yer kıyafetleri hep battı şurupla
herseyguzelolacakk Edamihrannn bende geçen doktora sordum o da yemeğine karıştır dedi canım. Artık öyle deneyelim son çare😔
Cinarberkinannesi Baby01 canim merhablar bi sayfada yazini gördüm de benim bebeğim 7.5 aylik kahvalti etmiyor mama aliyor sadece gün içinde çorba iciyor bide yerse yoğurt okadar seninde o zamanlar oyle sorunun varmis sanirim ne olur bana da soyle ne yaptin nasıl gecti bu surecin ya kilo alimi düşük bi bebek cok korkuyorum