yareninannesi888 Arkadaşlar kızım hep bu şekilde uyuyor ben bacakları uyuşur diye düzeltiyorum ama hemen bu pozisyonu alıyor tekrar bir zararı olur mu bu şekilde uyumasının yani insanın beli ağrır böyle
buselidunya yareninannesi888 Yaaa yerriim🥰🥰🥰 Keşke benimki de böyle uyusa, sürekli onu izlerim 😃 zararını bilmiyorum vallahi, üstte kalsın
Balkizlarim yareninannesi888 benim kızım tam 1 sene boyunca böyle uyudu arada halen uyur 2 yaşında 🍒😘 maşallah sübhanallah bu arada 😘
ikibabybirmom yareninannesi888 bence rahatsız olsa böyle uyumaz canım demekki böyle rahat küçük prenses ❤️ maşallah
Zeys yareninannesi888 ayyy totosunu yerim maşallah rahat etmese o pozisyonda uyumaz ellam annesi rahat bırak kuzuyu istediği gibi yatsın 🌸
yareninannesi888 buselidunya Aynen çok tatlı uyuyor dediğiniz gibi ama beli tutulacak valla😅 çok teşekkürler 🙏🥰
yareninannesi888 Balkizlarim 😘😘😘 ben bi bizimki böyle sandım bebekler arasında yaygın bi uyku pozisyonu o zaman rahatlarına pek düşkünler umarım ağrımıyordur bir yerleri 😅🥰🥰
Balkizlarim yareninannesi888 Rahatlama pozisyonu ben hep rahat bıraktım kalktığında da bir sıkıntı vs yaşamadım ağlama vs olmamıştı yani zaten ağrı falan yapsa o an ağlarlar diye düşünüyorum 🌸🌸❣️
yareninannesi888 ikibabybirmom onlarla bizim yapımız farklı sanırım aşırı esnekler istedikleri gibi kıvrılıp bükülüyorlar 😅🥰
yareninannesi888 Balkizlarim Geceleri ağlayarak uyanıyor hep ama o meme istediğinden sanırım rahatsa böyle uyusun o zaman ellemiyim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Balkizlarim yareninannesi888 Rahat bence ama yinede siz bilirsiniz annesi olarak nasıl hissediyorsunuz kendinizi o şekilde davranın rica ediyorum ♥️🤗
lalbg yareninannesi888 benim kızım da çoğu zaman böyle uyuyor :) böyle rahat ediyor demek ki☺️🤷🏻♀️ Şekil a😂