Havvakck Kızlar kızımda böyle bişey farkettim eline aldığı bi oyuncağı önce. Böyle parmaklarıyla kaşır gibi ses çıkarıyor ve bunu sürekli yapmaya başladı sizce bunu takıntı haline mi getirdi
reynwoman Havvakck yani olabilir bebekler bunlar birşeyden ses geldiğini fark edince hoşlarına gider yaparlar benim kızımda tırnaklarıyla duvarları kazır gibi yapıyo o çıkan sese gülüyo kendi kendine normal bi süre tekrarlıyorlar bişeyleri
mamanveutdormir Havvakck benim kızımda 5 aylık olmak üzere park yatakta yatıyor sabah uyandığında biz uyanmamış olursak kenar fileleri tırnaklarıyla kaşıma sesi yapıyor hem hoşuna gidiyor hemde biz uyanıyoruz 😅
Purplepink Havvakck normal bence oyun oynuyodur bnm oğlumda bir yaşına girdi oda bazen duvarı tirmaliyo kasır gibi sesi dinliyo bizi tirmaliyo kendilerince oyun yapıyolar heralde🙂
reynwoman Purplepink tabi canım aynen öyle değişik değişik sesler çıkınca falan hoşlarına gidiyor keşfediyorlar 18 aylık kızım
Zeys Havvakck kızım da o dönemlerde keşfetmişti koltuğu kazıyır gibi yapıp ses çıkarırdı oyuncaklara fln normal bence