Badelikom1 Merhaba kızlar 20 aylık bebeğim var cuma ateşlendi gittik doktora enfeksiyon var dedi boğaz da ve vücutta, serum yedik eve geldik ama bugün de benim boğazım şişti ve ateşim 39,5 ne yapabilirim hasteneye gidemem şuan maalesef
333 Badelikom1 kolda bacakta dirseklerin iç kısmına soğuk uygulama yapın buzla. Atar damar yerleri olduğu için ateşinizi düşürür
Yagmurtekin Badelikom1 bizde de 2 gün düşmeyen ateş vardı 39 39.5 test yaptılar covid çıktı oğlum. Mutlaka test yaptırın
Badelikom1 Filtrekahvelianne2 aldım iki kere eşim buz gibi bezlerde koydu ama nafile ilaç ne içebilirim acaba
gezentianne Badelikom1 Covid testi yapmadılar mı? Benm bebegm ateşlendi ben test verdm pozitif cıktm şaşırdım. Hiç bir belirti yaşamadm 1-2 gün boğazım biraz şiş gibiydi düzeldi. Bebegm de 1-2 günde atlattı bu arada. Omicron varyantı direkt boğaza yapışıyor
Nurcan03 Badelikom1 eğer emziriyorsanız parol tarzı parasetamol içeren ilaçlar kullanabilirsiniz. Ama gecikmeden test yaptırın. Yetişkin birinde kolay kolay ateş bu kadar yükselmez. Covid olma ihtimaliniz de yüksek. Geçmiş olsun.
gezentianne deletedmom286 38.5 da abartmışlar nesi fazla her hastalıkta olabiliyor ben 39.5 la gittim bana kova ve bez getirdiler eklem yerlerine koyun diye 😀 dedm zTen evde bunu yapıp düşmediği için getirdim?!!
Badelikom1 deletedmom286 kızım uyuyo şuan çok zor uyudu onu bırakp gidemem eşim gelmedende yürüyemeyecek gibiyim bebeğim ateşi değil bu arada benim
minnosum25 Badelikom1 öyle tabi havaleye birşey kalmams ki 40 da zaten havale siz sınrdasnz gidin doktora gözükün ateş bu ihmale gelmez ki ateş vücutta kalıcı hasar bile brakabilyor yeri gelyor
Ummuu Badelikom1 Parol içebilirsiniz banada olmuştu doktora gitmeden önce evde parol içtim soğuk bezler koydum koltuk altıma alnıma filan biraz olsun düşmüştü
Badelikom1 minnosum25 araba kullanacak halde değilim şimdi ye kadar çoktab gitmiştim ama titremeden kullanamadım