Asenakaya Kızlar evimiz soğuk olduğu için klima olduğu yerde salonda yatıyorduk. Artık yatak odasına geçtik. Kızıma uyku tulumu hediye geldi tog değeri yazmıyor inceden biraz kalın altına kısa kollu zıbın giydirdim üstünü örtsem mi oda birazcık serin bilgisi olan
minnosum25 Asenakaya örtün eğer terlerse bir dahakine ona göre ayarlarsnz ama ortmezseniz ince kalrsa hasta olabilir uyanana kadar usuyedebilir denemeden bilemezsiniz
Leylabade Asenakaya slmlar ben de fethıye den bizim oda kuzey cephesi ve klımasız 15 16 derece bu durumda ben ısıtıcısı 20 ye ayarlayıp 2.5 togun ıcıne ınce pijama gıydırıyorum halıyle sızın kı mugla ıse 13 14 derece oluyordur klımasız bu durumda içi pamuklu normal pijamadan bır tık kalın gıydırıp arkadaşların da dedıgı gıbı ustunu ortmenız lazım cvp gec oldu kusura bakmayın
minnosum25 Asenakaya bişey olmaz en fazla terlerse degistrrsiniz baktnz öyle terliyor ortmezsiniz korkmayn icinz rahat olsn
Ecemcansuc Üstünü örtmek yerine içine normal kıyafet giydirseniz daha iyi olur ben 2,5 tog giydiriyorum kızıma içerisinde zıbını normal üst kıyafeti ve eşofmanı ile direkt giyiyor terleme yapmadığı için böyle yapıyorum
Asenakaya Ecemcansuc ben çok sıcak olur diye sadece zıbın uyku tulumu birde battaniyesini örterim dedim bakalım olacak mı gece görecez
Leylabade Hatta normal gıydırdıgınız zman ustte arkadasın dediği gibi birşey örtmenıze de gerek kalmaz