Ekin22 7 ay 11 günlüğüz 2 günde anca 40 50 cc su içiyor chicco nun suluğunu kullanıyoruz onu sevmediği için içmiyor gibi geliyor bana sizin bebekleriniz ne kadar su içiyor ve suluk ne kullanıyorsunuz
mamanveutdormir Ekin22 5 aylık olmak üzere 90 lık su dolduruyorum biberonuna ek gıdaya başladık ara ara su veriyorum bitirmesi yaklaşık 1 haftayı buluyor suyu çok seviyor ama az veriyorum. Anne sütü almıyor mama içiyor sadece doktorumuzun tavsiyesiyle yeni yeni içmeye başladı suyu
Hande-ege Ekin22 benim bebeğim de 7 aylık suyu hiç ama hiç sevmiyor zorla içiriyoruz ağzına ara ara ağlarken dayıyoruz. Sulukla hiç içmiyor kaşıkla içmiyor bardakla içmiyor. Biberonla içiyor mama zannettiği için içiyor.
withmymother Biberon ve suluk tutamadığı için kaşıkla içiriyorum ama hiç sevmiyor 😣 en fazla 30 cc içiyor. Bugün hastalandı doktora gittim susuz kalmış dedi😓
Saziyersin withmymother benim.oglan ne suluk ne biberon hic bir şekilde icmiyor sırınga ile veriyorum bende
mamanveutdormir Ekin22 nuk markasının aldım biberon gibi sadece ucu değişik kenarları tutmalı eliyle oynayarak oyalanıyor
Ekin22 Hande-ege evet bende bi ara biberonla verdim mama sandı hep sonra mecbur suluğa geçtim avent suluk alcaktım chiccoyu alayım dedim ama bana hep suluktan içmiyo gibi geliyodu demekki herkesin aynı 😑
Hande-ege Ekin22 avent suluk aldım hiç içmedi ağzına değdiriyorduk itiyordu. Chicco biberon aldık 6 aylık 3 delik var onu suluk yapayım dedim ama tıkandı bebek çok fazla 3 delik fazla geldi bir kere kullandım duruyor şimdi. Suluğunu bilmiyorum da biberonunu hiç önermem.
Sevimliayicik Ekin22 Bizimki de günde 120 cc içiyor çok da seviyor suyu wee babyninn alıştırma bardağını kullanıyor ilk bı sevmedi sonra verdikçe alıştı 💫
balbocegiiii Benim kızım da asla içmiyor. Tükürüyor hemen kaşıkla vermeye çalışıyorum. Çözüm bulamadım. Wee biberon verdim olmadı munchkin alıştırma bardağı verdim onla da diş kaşıyor nuk sihirli suluk gibi bir şey varmış onu deneyeceğim bir de
Yasemin38 Ekin22 canım her ek gıda sonrası içebildiği kadar içsin demişti doktorumuz. Hiç ölçüm yapmamıştım o dönemde verirken