_ipekk18 atak dönemleri aşkım bir hafta iki hafta bazen acayip huysuzlaşıp sonra aniden neşeli huzulu hale dönüyorlar sizi anladıkça çok sakünleşio bütün gün konuş bence bebeğim acayip huysuz benim birde kokik içbür düzeni yoktu elimden geleni yatım özellike sabah yedi gübi en geç kalkıyoruz sesli ışıklı ortama geçiyoruz ilk uyku on gibi on dakika falan uyanmasada ben uyandırıyorum iki de ikinci uyku yarım saat kadar beşte on dakika sonra yedi de akşaö uykusu heryer karanlık odadı loş ışık sessiz sadece kolik müziğimizi açıyoruz. Asla saallaöıyorum sakünlrşiyor emziği verip karnına yavaşça pışpış diye curuyorum yarım saate kalmadan dalıyor uykuya gece on ikiye kadar en az sonra ben ok ikide uyuduğum için emziriyorum bire kadar zaman geçio sonra sabah beş gübi bir emzirme daha yediye kadar çok düzene girdi çok çabaladım ama düzeliyor ve büyün gün oğlumla büyük biriyle sohbet eder gibi konuluyorum oğlum günaydın önce altımızı değiştirelim sonra yemek zamanı sonra uyku diyorum beni dinlioyor iki aylık bebeğim iki ay on yedi gün