Pamugun_annesi Merhaba Arkadaşlar 8 aylık oğluma ne yedirsem kızarıp kaşınıyor dünyanın kremini aldım ama fayda etmiyor kuruyemiş süt ve yumurtaya alerji si çıktı nolur yardım edin geçmesi için 😩😩
Almondeyed Pamugun_annesi deterjan olabilir mi? Benim kızımın tüm vucut kizariyordu. Deterjan olarak beyaz kalıp sabunu rendeledim ve onu kullandım vücudu geçti yüzü kaldı bitek
Almondeyed Pamugun_annesi demekki başka şeylere de alerjisi var. Alerjen ürünlerden uzak durun kuruyemiş salça baharat patlıcan domstes gibi. Bide ekmek patates zeytin yiyin sadece ve sonra yavaş yavaş diğer ürünlere geçin o zaman belli oluyor neye alerjisi olduğu. Bol nemlendrin cildini
goktugmom_061220 Pamugun_annesi Deri testi yaptırmanı tavsiye ederim. Oğlumun süt ürünleri proteini ve yumurtaya alerjisi vardı bunlar azaldı ve çoklu besin gıda alerjimiz çıktı. Kuruyemişler çilek nar vs daha bir çok ürüne.
Pamugun_annesi Almondeyed tamam canım bende yarın bi duş aldırıp deneyim sabunla annem de demişti ama korktum bende sabun iyice kurutursa diye teşekkür ederim canım
Pamugun_annesi goktugmom_061220 yaptırdık ama dediğim gibi fayda etmedi bende bi çileği deneyim teşekkür ederim Allah razı olsun