Elifyldz Aya girecek ama gece yanımda uyuyor ve ağzı sabaha kadar memede olsun istiyor , çekince anlıyor ve uyanıyor. Gündüzleride desteksiz uyumuyor ya ayakta sallayacağım yada memede uyutacağım. Yoruldum artık. Bu şekilde tecrübe eden annelerim var mı?
Ayazinannesi3001 Elifyldz kendinizde uyku eğitimi verebilirsiniz. İnternetten pis piş pat pat yöntemini deneyin. Çok işe yarıyor inanın bana. Sonra o pis pisi de kaldırınca miss❤️ Türkanacar_ takip edin. İnstagramdan. Memeden kesmeyi desteksiz uyutmayi çok güzel anlatmis. Kesinlikle hepsini dinleyin ve geç kalmadan uygulayın bebeğinize. Rahatlayacaksiniz😍❤️
devrialemsah Elifyldz ya inanırmısı yaşına geldi hala aynı bir saat direndim meme vermim diye oda direndi extra ağlama krizleri yani canım acıyor sinir krizlerim cabası ikna olmuyor keseceğim ama üzülüyorjm bebeklikten beri ya meme ya ayakta gazlı ve reflülü kolikti zaten 🤷🏻♀️
Yitikbiranne Bi uyku uzmanindan destek alin bence 3 e 5 e bakmayın çok rahat edersiniz. Burdan verilen yanlis bilgiler işinizi daha da zorlastirabilir
Ayazinannesi3001 laudarte ritim bozarak. Mesela o pis piş sesi bir durdurup bir açmak. Ben telefondan aciyodum. Zamanla sesini hep bı tık daha küstüm her gün biraz dahakıstım. Ağladığı yerlerde hafif biraz daha açtım tam daldığı zaman kapattım yada sesini kistim. Bunu alıştırmak bizim elimizde. Sadece bebeklerimiz nasıl uyuması gerektiğini ogrenemedigi için boyleler😍❤️🥰🥰
Elifyldz Pıs pıs sesini de uyguladım. Beyaz gürültü, süpürge sesi. Hepsini denedim onları aştık artık onlara kanmıyor. Sadece memede olmak istiyor
laudarte Ayazinannesi3001 pıspısta sıkıntı yok demesemde uyuyor. Poposuna vurunca hafif hemen dalıyor 🤷♀️