Nisaninannesiii Merhaba anneler bebeğim dört ay 22 günlük sadece mama ile besleniyor ek gıda için sizce erken mi daha yoksa yavaştan başlamalı mıyım bu arada çok hevesli herşeyi ağzına götürüyor
Gulsah33 Nisaninannesiii kızım emiyor da ama sağlık ocağı da dahil 4. Aydan itibaren tadimlara başlamamis söylemişti
Elisaey61 Nisaninannesiii bizim doktorumuz 6 ayı doldursun ondan sonra başlatabilirsin demişti bizde 6 ayımızı bekliyoruz benim kızımda herşeyi ağızına getiriyor heyecanla bekliyoruz bizde 🤗
Arslann Nisaninannesiii biz 5buçuk aylıkken tadımlara başladık cünkü biz yemek yerken masaya cok atlıyordu yediklerimizi izliyordu oda istiyordu doktorumda başlamamızı söyledi
Nisaninannesiii Arslann benim kızımda öyle ağlıyor sürekli sofraya oturuca bisy eline verdiğim zaman ağzına götürüyor susuyor
Dilegim Bence. şimdiden yavaş yavaş başlayın sonradan alıştırmak çok zor oluyor benim kızım 9 ay 10 günlük bisey yedirene kadar canım çıkıyor
1YamanAnne Nisaninannesiii 5 ayını doldurması gerekiyor. Bizim doktorumuzun dediği bu. Sadece anne sütü alanlarda ise 6 ay dolmalı diyor.
Shsmb Nisaninannesiii bizde sadece mama ile besleniyorduk. Durumuzun tavsiyesi ile 4.aydan itibaren tadimlara başladık 3 gun kuralı ile.eger ki hevesli ve yemek istiyorsa hazır demekmiş. anne sütü de almamışsa ek.gidaya başlanması gerektiğini soyledi dr umuz.