nur0308 Selam kızlar 2 3 gündür bebeğimin tek gözü capaklaniyor temizliyorum su ile yumuşak birşeye batırıp ama devam ediyor sirkeli yarın götüreceğim sağlık ocağına ama bı sormak istedim olan veya nedenini bilen varmı 6 buçuk aylık bu arada 🙏♥️
Edizalininannesi01 nur0308 benim cocugumunda yeni doğdugunda sürekli oluyordu doktor netira diye damla var onu verdi 2 kutu kullandm ben 40 i çıkana kadar devam etti çünkü direk o ilacı eczaneden alabilirsin
Nurtalib nur0308 yeni dogdugunda olmustu bizde de doktor krem verdi hemen geçti üşüyünce de olur diyorlar ne kadar dogru bilemem enfeksiyondan da olabilir cayla temizleyin faydasi olur
Zeys nur0308 gözyaşı kanalı tıkalı olabiliyor bazı bebişlerin kızım da öyleydi çapaklanma oldu devam da etti 1 yaşından sonra geçmezse küçük bi operasyon olabilir demişti dr çoğunlukla geçiyor gerek kalmıyor da dedi ama geçti şükür..gazlı bezle sildim pansuman yaptım ılık su çay fln bi de masajı var doktor gösterecektir netira Damla kullandık ara ara olduğunda da..
nur0308 Edizalininannesi01 deneyeblirim bakalım yarın doktorun muanesine göre sonuclanir artık teşekkür ederim 🙏
nur0308 Nurtalib bugün yaptım biraz çay şuan yatrdim fark ettim yine olmuş 😏 kendimi kötü hissediyorum inşallah sıkıntılı birşey değildir 🙏
Nurtalib nur0308 hemen geçmez canm 2 3 sefer yapman lazim bi sey olmaz korkma doktor bi krem verse hemen gecer
Budageceryahu Zeys aynisini benim oglum icinde dedi doktor. Bi gozunden daha az yas akiyor. Insallah gecer.
Zeys Budageceryahu inşallah canım sürekli değil de üşütünce fln sağ gözünden yaş akıyor kızımın da..bi göz doktoruna götürücem bakalım ne diyecek..
Budageceryahu Zeys amin canim insallah. doktorum surekli masaja devam edin damlayi 5 gun kullanin ara verin gecmezse goz doktoruna yonlendiririz demisti. Insallah gerek kalmaz
Prensescik nur0308 Damla kullanmak en iyisi bnde çok denedim sut damlatmaymis ılık suyla.silme fln ise yaramadı öteki gozunede geçmişti damla kullaninca 2 günde geçti ama
Evrim1906 nur0308 tabiki doktora götürün Bi ama altarnatif olarak çay demini ılık bir şekilde pamuğa döküp o uyurken gözlerine koyabilirsiniz gerçekten faydası var