Rky3 2 aylık bebeğimde ilk aptamil ile başladım kabızlık yaşadık sma ve evolvıa denedik başta normale döndü Ancak tekrar kabız oldu şimdi similac önerdiler daha önce kullanıp deneyimi olan var mı bu konuda
elif_avc19 Rky3 biz hipp kullanıyoruz ama similac ile ilgili olumlu şeyler duyduğum için bugün sipariş verdim sizde öyle yapıp deneyebilirsiniz hem fıyat da diğer mamalara göre daha iyi
Busram55 Rky3 canım benim bebegm 1 yaşında şu an.3 aylıkken kullanmıştım kabız yapti ama kullandım iyi geldi. Simdi tekrar smilaca döndük gayet iyi bı sorun yok
Teemo07 Rky3 oglum kullandım, memnun kaldık. Bulunduğumuz yerde bulamadığım için değiştirmek zorunda kaldım ama.. Bir de 2 numarası çok köpürüyordu ona anlam veremedim.
nacar5 aptamil gaz bebelac kabız ysptı çareyi similacta buldum hergün kaka yapıyor 5 aydır kullanıyoruz 6 aylığız çok şükür yani temiz içerikli bide
Rky3 nacar5 bugün ilk kez kullandım inşallah olumlu sonuç alırım çünkü kaka yaparken nefesleri kesilerek ağlıyor beni çöm korkutuyor
yookkdahaneler Rky3 düzelir cnm linç gelebilir ama doktor önerisi . Günde üç kez mamasına 1 çay kaşığı doğal zeytinyağı damlat
Rky3 yookkdahaneler doktor banada söyledi bazı günler her öğünde koydum ama bana mısın demedi çok zorluk çekiyor bebeğim
Brutal-Betty 2 aydır kullanıyoruz ve oğlum düzenli olarak her Sabah kakasını yapıyor ek gıdaya geçmemize rağmen kabız olmadı. Zor bulunan bir mama marketler de kesinlikle yok e bebeğin sitesinden sipariş veriyorum her seferinde
Brutal-Betty Aptamil kabızlık yaptı gaz sorunu çok yaşadık Bebelac sevmedi SMA da hep kustu en son similac da rahat ettik