Mervesarem Kizlar menenjit aşısı yaptıranlar bebeğimin bacağında kızarıklık ve şişkinlik var dun olduk aşıyı normal bi durummu doktora tekrar gitmelimiyim
kuzey-21 Mervesarem aşılarda şişkşnlik kızarıklık olduğu zaman hemşire bana kolonyayı dolaba koy soğuk olsun pamukla masaj yap demişti öyle yapablrsnz etkisi oluyor
Busramrcn Mervesarem biz yaptırınca böyle bir komplikasyon yaşamadık. Doktorunuza danışın muhakkak. Biz hem nimerix hemde bexero aynı anda yaptık
Derya3338 ZehraSareMom hangi marka yaptırdınız ve bebeğiniz kaç aylık? ben de kızıma yaptırmayı düşünüyorum da
Senem_28 Mervesarem aynı bizde vurulduk geçen gün bacagı şişti baya buz koydum kaç gün dokundurmadı kızardı . 3 güne falan geçti şükür . Cok da huysuzluk yaptı 🥺
Mervesarem Senem_28 aynisini yaşadım dun çok halsizdi ateşi çıktı biraz bugunde hzuzursuz bide bacağı oyle oldu yarına geçer ınsalalh ya
Mervesarem kuzey-21 gecmesse bunu deneyeceğim acitma olmaz demi dokununca korkuyorum dokunmaya acır diye
kuzey-21 Mervesarem yok olmaz hatta rahatlatıyor bile. Kolonya soğuk olsun ben limon kolonyası kullandım pamuğa sıktım öyle masaj yaptım çok güzel etkisi var. Mesela aşı kartların da da soğuk uygulama yapablrsniz diye de yazıyor şişklnlk durumlarında.