mummy Merhaba anneler bu damla nasıl acaba içeriği temiz mi küçük bir ilçedeyiz eczanede sadece bu damla varmış alip almamakta kararsız kaldim
Deletedmom_7 mummy ben doğduğundan beri kullanıyorum (bebeğim erken doğdu prematüre diye doktorum sabah-akşam kullanmamı söyledi) şuan 5aylık
Kara3773 mummy valla bende bebeğime ferrum damla kullanıyorum sağlık ocağı bunu yazmış eczaneden verdiler ama içeriği nasıl bilmiyorum sadece rengi berbat çocuğa arkasindan su iciriyorum hemen
mummy Deletedmom_7 Kara3773 Deletedmom_7 yani bu damla VegaFeron Gibi değil demi onu onermiyorlar çünkü
Deletedmom_7 Benimkinde sorun olmadı çoğu herkes kullanıyor ama bebekten bebeğe değişir bilginiz olsun gene de
Kara3773 mummy ben vegaferon duymadım bana direk bunu yazdılar bebeğimde herhangi bi yan etkisi olmadı aylardır kullanıyorum tek sıkıntı diş çıkarma döneminde dişlerinde leke mi yapıyormuş ne bunu duydum bende ağzında kalmasın diye su iciriyorum zaten arkasından
salcali_yumurtaaa mummy evet cnm sağlık ocağının verdiği kabız yapıyor diye doktora söyledim o da bunu yazmıştı sadece yaz sıcaklarında kusuyordu onu içince ama sütü de kusuyordu bilemedim o zaman o mu dokunuyor diye şimdi hala kullanıyoruz bi sıkıntısı yok herhalde 52 derecelik sıcaktan ötürüymüş
susunbebekuyuyo mummy kilosuna göre biz 7 damla kullanıyoruz 7 kilo olduğu için her kilo başına 1 damla
Oylesine_biri__ Arkdasımın doktoru onu kullanmayı önermemiş içinde paraben varmış sanırım ve dişlerde leke yada çürük VS bırakabilirmiş ocean microfer ücretli recete karşılamıyor ama burda bunu kullanan kişileri okumuştum önceden bende bunu kullanıyorum.
1kiz1oglan- Bizede sağlık ocağından yazdı aldım fakat eczacı bunun dişlerde lekenme yapabileceğini söyledi, diğer özel ilaçlarda 100 lira civarı dedi bnde doktorun yazdığını aldım inşallah bisey olmaz 🤷♀️
mummy salcali_yumurtaaa çok teşekkür ederim ben de alayım kullanmadan önce dikkat etmem gereken bir şey var mı aç mı olacak tok mu aslında 2.cocugum ama unutmuşum her seyi
MerveAlaca67 mummy bende dördüncü aydan beri kullanıyorum doktorum önerdi şükür bir sıkıntı olmadı şu an yedi aylık hala kullanıyorum sabah ve akşam beşer damla toplam on damla aç karnına veriyorum bir saat öncesi ve sonrasında süt ürünü vermemek gerekiyor doktor öyle demişti