Yagz_ipklr_22 Hanımlar bez olarak molfix aldım ama fiyatları cok ucuk değiştirmek istiyorum oğlum 10 günlük ve çok çabuk bitiriyor o yüzden uygun ama sızdırmıcak bir bez arıyorum ne markaları önerirsiniz acaba
Tugce_hckrkmz37 Yagz_ipklr_22 bende molfix kullnıyordum baby turco geçtm pişik yaptı bebem naturel aldım cok memnunum 🙏
laudarte Yagz_ipklr_22 İstanbul esenyurt kıraç tarafında oturuyorsanız birlik group’tan almanızı tavsiye ederim. Fiyatlar inanılmaz uygun. Hep oyleydı gercide. Sadece bez değil hersey o sekilde. Toptanci ve perakendeci oldugu için. Bez olarak önlem tavsiye ederim molfix’e cok benzıyor kalınlıgı emiciliği. Büyük no kullandıgım için canbebe diyebilirim sızdırma yapmıyor
Humhuma1 Yagz_ipklr_22 bende ilk 15 gün molfik kullandım baktım bez hemen bitiriyor yetiştiremiyoruz .baby turkoya geçtim.ama hiç memnun değilim yeri iyi değil sızdırma yapıyor..toplu aldığım için bitirmeye çalışıyorum.bimim jelley belly diye markası var onu alıp deneyecem
Mryrnogz Sleepy, turco baby, minies bunlar arasında hangisi indirime girerse onu alıyorum. Diğerlerini denedim ama kızlarıma iyi gelmedi
momandad_16 Yagz_ipklr_22 özen gross var toptancı orda da uygun oluyo bezler geçen almaya gittim hatta talan etmişler molfix ve sleepy hiç kalmamıştı
Sevimliayicik Yagz_ipklr_22 Baby turco sleppy güzel bez hemde hesaplı 💫 ama minies hiç onermiyorum bir paket almıştık Allah’tan iğrenç kokuyor çocuğun altı hep pis saniyorsunuz kimyasal bir kokusu var zaten düzgün tutmuyorda
bayankitapkurdu Yagz_ipklr_22 ben dün akşam aldım sleepyden daha uygun. 108tane 5 numara 160 liraya. Külot bez olduğu İçin mi bilmiyorum. Özdilekten aldım. Migros’ta da indirim var. Bi bakın isterseniz. Tanesi 1,48e geliyor
Meleknurunannesi Baby me den minies e geçtim sızdırma yapıyor baby me . Minies ten memnunum fiyat performans ürünü