ElmaliTurtamm Durumoms atolyegul diye bir sayfa var instagramda yasinde önlü arkalı yazılar var tanesi 2 buçuk ben ordan yaptırmıştım istersen bi bak
Janset2105 Durumoms https://www.instagram.com/p/Btd4CzQnnM9/?igshid=13jmhq9ybq6ez Ben bu setten yaptırdım bu siteye tanesi 4.25 tl idi
ayseberberk BMA instagram değil ben internetten buldum tasarımabaşla diye bi site ama güvenenilirsinz ben sorunsuz bi şekilde alışveriş yaptım hemen ertesi gün kargo elimdeydi
Annecik03 Durumoms ben kendim evde kokulu tas yapiyorum Lafzatullah ile. Birde kucuk kuran ve tespih dagitacam 🥰
mehtapmirayuygun Durumoms maddi durumun neye yetiyorsa onu yap bence başkalarına birşey dagiticaksin diye rizkindan verme derim ben tabiki gönül evlatlarımız için en iyisini yapmak ister ama instagramda bi sayfa var magnetler felan çok uygun fiyata
Mucizem_0809 Durumoms doğumdan kalan süslü kolonyalarımdan vAr ayrıca cüz ve tespih yaptırdım isimli çikolata yaptırdımdı bide lokum alıp dağıtıcam yetmez mi 🙈 aslında onların hediye getirmesi gerekmiyomu yaa aldığımızı geri veriyoz resmen 😂
Veramm Durumoms eyüpden bu hafta aldım tesvih ve yasinler kese içinde 2,5 tl ama normal renkli yasinler seninkiler kadifeyse büyükse pahalıya gelir cnm13 lira çok bence
Babyboys Durumoms ben minik kavanozlara Türk kahvesi koydum üstünü tül ve iple bağladım beze ysptırdum renkli çubuklara takılı bir de lokum ne dağıtsak atalanacak çünkü 😊
mehtapmirayuygun Durumoms instagramda renkli kokulu taş diye bir site var ben ordan yaptırmıştın 1tl magnetler çokta güzeldi
Bartununannesi Durumoms ben ayicik yaptim ve kutuda lokum. Instagramda @haticeisler kullanici adim herkese açık. Mevlid organizasyonumu görebilirsiniz
mehtapmirayuygun BMA başta bende tereddüt ettim hatta 50 adet sipariş ettim birşey çıkarsa az param gitsin diye ama beklediğimden iyi geldi magnetler
BMA mehtapmirayuygun dogrudur canim ben kendim siparis edicektim direk esime demeden yani benimde kartim falan olmadigi icin mecbur kapoda odeme yapicaktim