haleasel Selam kzlae bebeğim 6bucuk aylık bu aralar gece uykusunda problem yasıyoruz uyuttuktan sonra bazen gozu kapali basını bi sağa bi sola bi sağa bi sola sürekli ceviriyo en sonundada uyaniyo mızırdanıyo niye boyle yapıyo sizce merak ediyorum🙄
Bes22 haleasel benim 2 aylık o da yapıyor ıkınıyor elini götüruyor başına kulağına bilen varsa yazsın
haleasel Lulemom olabilir ama bu zamana kdar yapmiyo acaba damaklari mi agriyoki disten de olabilir mi
haleasel RuyasMom olabilir buaralar bundan dolayi mi bilmiyorum saat basi uyaniyo geceleri cok yoruldum valla ya
RuyasMom haleasel Maalesef kızım da sürekli uyanıyor ağlayarak hemde diş çıkarıyor bide sanırım atakta ve zor uyuyor
haleasel RuyasMom ben pek göremiyorum damaklarini ya altları cok zor görmek ama bizimde cikar heralde bi iki aya
Lina123 haleasel benim bebeğim de vardı. Babannem falan kulakları kaşınıyor ya da ağrıyor derdi . Şuan 3 aylık uyurken yapıyor şimdi sadece . Sonra uyuyor . Belki de uykuya geçiş aşamaları bende düşünüyorum o öyle yaparken 😀