1kiz1oglan- Kızlar bebeğim 3. Ay 7 kiloydu şimdi 4 aylık ve 7 kilo bu ay hiç almamış bu zamana kadar ayda 1, 1 buçuk kilo alarak geldk bu ay almayınca şaşırdım acaba artık doymuyor mu bilemedim ne yapsam
Asl90 1kiz1oglan- artık kilo alımı yavaşlayacak her ay 1 kilo beklemeyin. Doyup doymadığımı çiş sayısına bakarak anlarsınız. 1 ay içinde hiç kilo almaması biraz düşündürücü ama 15 gün sonra tekrar kilosuna baktırın hala kilo almamışsa yeniden değerlendirilir gerekirse mama başlanır ama şu an için sorun yok
Semihinannesi 1kiz1oglan- kız benimde oglum 4ay 10günlük 3ayinda tartildiğinda o ay sadece 350gram almisti 5.350ydi normalde her ay 1 kilo alirdi 4.ayinda da 450gram almiş 5.800gram buyüdükçe kilo alimi yavaşliyo dert etme kilosu gayet iyi bebişinin
Eccceeee 1kiz1oglan- Benim kızım da ilk 3 ay 1 ,1200 alıyordu o aylarda 700 500 e düştü.Ama alması lazım bence.Doktora sormadiniz mi.geceleri takviye mama verin bence aptamilin.60 cclik falan yani çok değil
1kiz1oglan- Asl90 15 gündür takip ediyorum hiç almıyor 3 cm boyu uzamış sadece, huyunda suyundada bi değişiklik yok gibi 🤔
1kiz1oglan- Eccceeee doktor bisey olmaz bebek bu değişebilir sık sık emzir dedi ama ne bilim hiç mi almaz 100 gram bile mi almaz
Asl90 1kiz1oglan- alla alla 🤔 sütünüzü sağıp bakın bi olmadı yada sütünüzün kalitesini artırmak için protein ağırlıklı beslenin. Biraz daha takibe devam. Benim oğlumda 5. Ayında birden kilo alması durdu bazen olabiliyor zaman zaman duraklmalar oluyor sonra bir bakıyorsunuz bi kaç günde hzlıca kilo almış benim oğlumda bu şekilde oldu en azından. Biraz daha takip edin 100-200 gram kadar almazsa başka bir doktora daha danışın ona göre hareket edin
Semihinannesi 1kiz1oglan- yok canm emiyorsa emzir doymazsa zaten çok ağlar.Ben emzirmehi biraktim sutüm az geldi doymuyodu mamaya basladim arada sagip veriyorum öyle