sibelsibel Merhaba 2 aylık bir kızım var. Geçen gün farkettim ki ağlarken göbeği yukarı doğru çıkıyor. Doktoru ile görüştüm göbek fıtığı dedi. 1 yaşına kadar geçer dedi. Bişey yapılmıyormuş şuan. Duyan bilen var mı bu durumu ne yapmak lazım?
ikizlerinannesi2985 sibelsibel kızımda vardı. 2-3 aya geçti. Sakın bir şey yapmayın. Kendi kendine geçiyor. Para bağlayın vs diyor eskiler. Hiç girmeyin öyle şeylere. Akışına bırakın
sibelsibel ikizlerinannesi2985 yok onu söylediler doktora sordum asla dedi. Hiç bişey yapmadım 🙏 görünce içim bir tuhaf oluyor inşallah hemen geçer
ikizlerinannesi2985 sibelsibel evet insanın bi içi gidiyor haklısınız. Bizim de doktorumuz 2 yaşa kadar geçer, geçmezse ameliyat demişti. 2 ay sonra kalmadı bişey. daha geçmeyeni hiç duymadım. Ferah tutun içinizi☺️
Ervam2021 sibelsibel merhaba kizim suan 5 ay 5 günlük biz de dd vardi fitik oyle boyle degil cok sişti cok kotü gozukuyordu uzuluyordum bana da doktor 1 yasa kadar gecer gecmzse ameliyat dedi ben de buraya girip araştırdım bazisi 1 yas yas bazisi 4 5 aylikken gecti va yazmisti jns benimde oyle olur dedim ve 3 4 aylikken gecti çok sukur kendiglinden indi takma yanu kafana rabbimdermansiz hastalik vermesin amin
Ervam2021 Ervam2021 dusün bagirsagi giriyordu fıtiga icinden dokununda ses geliyordu su oldugu anlasiliyor yani okadr uzuluyordum gorenelrde sasryordu bu ne boyle diye gecti cok şükür
sibelsibel Ervam2021 gaz için masaj yaptığımda falan elimi değdirmekten öyle korkuyorum ki.. size de çok geçmiş olsun bizimde inşallah bir an önce geçer 🙏 allahım tüm bebeleri korusun 🙏
Asliiibensu Aynı durum bizde de var kızım 3 aylıkken fark ettim doktot şu anda 5 aylık hala var. Tummy time da durmakdan nefret ediyor acaba köpegi mi acıyor diyorum. Ay cok mutusuzm ya cok üzülüyorum