elalin Tatlı patates almış eşim 3 gün tadima tatlı patatesle baslicam tatlı patatesi nasıl muhafaza etmeliyim disarda mı dolapta mı ve zeytinyağı katmali miyim nasıl vermeliyim haslicam da. Bir de arkasına ne kadar su vermeliyim tadimlarda
sademinannesi elalin tatlı patatesi ben dolapta sakladım epey uzun ömürlü oldu dışarda hemen çürüyor zeytinyağ katmalısın kabız olmaması için suyu da gün içerisinde tok karnınaykrn teklif edebilirsin
Helenikom elalin dolapta saklayın direk dilimleme yapmayın haşlama aparatı var ise öyle haşlayın yoksa suyun içinde haşlayın tel süzgeçten geçirin sonra zeytinyağ katıp bir iki damla bebeğinize yedirin daha sonra diğer yapmış olduğunuz tadım sebzeleri ile birleştirip sebZe çorbası yapabilirsiniz
elalin sademinannesi dilimleyip mı sakladin direk mı dolaba katiyosun canım bir de tadimin arkasına mı su vermeliyim
sademinannesi elalin dilimlemeden direkt öyle sakladım kullanacağım kadarını keserek. Tadımlardan sonra ver suyu canım
hemsireemom sademinannesi ben ilk havuç işe başladım tercih meselesi başlanılabilir Bende dün yoğurt ile başladım sebzeler konusunda biraz tereddütlüyüm 🤦🏼♀️Nasıl yapıcam diye
sademinannesi hemsireemom bize doktorumuz egzamamız olduğu için yoğurdu 7. Ayda başlattı ama yoğurtla da başlanılabilir. Sebzeleri de sütünüzle ya da suyla kıvam vererek açabilirisiniz yoksa çok katı oluyor