kaymakliekmekkadayifi Merhaba kizlar kizim yurumeye basladi ama ayaklari kucuk 17.5 falan su an 17 kucuk 18 buyuk geliyor😂 ve gordugum kadariyla ilk adim ayakkabilari hep 19 20den basliyor. Bildiginiz bir marka yer vs var mi ?
sarilokumumm kaymakliekmekkadayifi biz babymallden aldık hatta bir alana bir bedavaydı 16 numara da görmüştüm
Deletedmom0099 kaymakliekmekkadayifi kızım direk 21 nodan başladı kalıbı dardı çünkü. sanbe marka, 19 nosu olur kesinlikle diğer ayakkabılarda 19 giydi sanbede 21
Canancann kaymakliekmekkadayifi bende var 18 numara ortopedik ilk adım ayakkabısı isterseniz satabilirim. Bir yada iki kez giydi o da yürümüyodu zaten
kaymakliekmekkadayifi sarilokumumm alti yumusak olanlardan istemiyorum ama o 16 numaradan baslayanlar yumusak oluyor ondan 2 tane var. Daha sert ve disarida giyilenlerden istiyorum
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom0099 hemen arastiriyorum nereden bakabilirim magazalarda satiliyor mu ? Deneyerek almak istiyorum açıkçası
kaymakliekmekkadayifi Canancann cok tesekkur ederim canim ilk ayakkabisini deneyerek gorerek almak istiyorum 🥰
Deletedmom0099 kaymakliekmekkadayifi istanbulda mağazaları var ama baska sehirleri bilmiyorum googledan bir bakın isterseniz mağazalarına
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom0099 cook teşekkür ederim biz izmirdeyiz yakin zamanda bi istanbul seyahatimiz olacak en kotu ihtimal ordanda alirim :)