1995 Gguler simdi hazır ol senı lınclemeye gelecekler 😂😂 oglum 6 aylık benımde yaklasık 1 ay once bende cok zor gunler gecırdım uyumaz etmez gece 13456 kere kalkardı bay bay night aldım yatmadan yarım saat once 10 damla verdum 2 hafta kullandım ve uykusu cok sukur duzene gırdı suan ıyıyız sukur al alma sana kalmış içeriği kötü diyende var benım doktorum onerdı kullandım ♥️♥️
sirineyavrusu Gguler cok minik ya alıştırmayın bünyesini hem aynen 1 yaş diyo bana göre 1 yaşta cok erken 4 yasındaki ogluma bile nadiren veriyorum ben
Gguler 1995 bizde öyleyiz hiç uyumuyoruz uykuya dalamıyoruz bir türlü. Son çare baybay night mı versem şu süreç geçene kadar
Ogulcan Gguler zararından değilde ağır gelir diye olabilir canım çünkü içinde bitti yağları var o yağlar alerjen olabilir bebeğiniz küçük olduğu için bu arada içinde zararlı madde yok uykuya geçişini kolaylaştırıyor
sirineyavrusu Gguler sabret kuzum biraz büyüyünce düzene girer uyku saatlerini düzenle aç oldugu icin uyanıyodur belki
19071907 6 aylık bebeğin uyumaması normal,, bebeğim 19 aylık hala beni zorluyor ama gittiği yere kadar nerde trak orda bırak . Size kalmış bişey tabi ama sabretseniz daha iyi bu sefer bünye alışır meselesi de var ,,
Nuduu Gguler benim doktorum karaciger enzimlerini bozarsin sakin o tarz seyler verme dedi uyumassa uyumasin o aylarda cok normal bu durum
Emine-24 Bizde kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile bitkisel bir ilaç sıkıntı olacağını sanmıyorum ben bir şişenin sonuna geldim bir daha almayı düşünmüyorum çok bi etki olmadı bence he uykusu geliyor ama uzun saatler uyumuyor beklentinizi karşılar umarım her bebek aynı değil malesef