Alppinannesi Kızlar kullanıp da memnun kaldığınız telsiz önerisi var mı oğlumu yatak odasında yatırdığımda arada iki kapı var o kapıları kapatıyorum ses gelmiyor ağlarsa, bana önerebileceğiniz marka model varsa çok sevinirim
Reyna Alppinannesi philips avent kullaniyorum ben. aldıgı nefes sesi bile geliyor gercekten cok memnunum alali 2 yıl oluyor hala taş gibi
Tweetyy Alppinannesi motorola telsiz 🤌 hareket ettiğini bile duyuyoruz mukemmel valla biz cok memnunuz
eSved Ya konudan alakasiz biraz ama ebeveyn telsizi pilli oluyor ya bazı markalar onu fişe takip.kulkanan varmi acaba eşim patlar falan diyo da bilemedim😂
Sarikuzumalp eSved Benimki fişe takılı kalanlardan. Wewell. Ben çok kullanmadım ama patlamaz herhalde ya zaten çocuk uyurken kullanılıyor sadece çok fazla prizde kalırsa belki ama max 2 saat onda da bir şey olmaz heralde 🙈
Sarikuzumalp eSved Hımm gece anladım gece aklıma gelmedi hiç 😂 benimki de aynısı mavi wma420 galiba dimi sizinkide ☺️
eSved Sarikuzumalp yok ebeveym yanindaki şarjlı pilli aslinda ama sarj etmiyo ya surekli pil alip takacan yeni
Zeyn07 Alppinannesi camera aldım xiaomi trednyoldan çok memnunum ses var görüntü var gece görüşü harika tavsiye ederim