Keremino Merhabalar. Bir rahatsızlığımdan dolayı dr kolonoskopi istedi. Aranızda daha önce yaptıran var mı? Ne kadar süre sonra emzirebildiniz?anestezi ile yapılıyormuş oğlum daha 9,5aylık ve emziriyorum.
Keremino meva_kus merhaba başka bir doktora gittim o kolonoskopi istemedi rektoskopi yaptı anestezi almadım
Ilgazege1 meva_kus kabızlıktan mı yapılıcak ben amelıyat olcaktımda ondan gereklı gorulmustu .tamamen uyanıktım ank da yapıldı dehset acı veren bısey acık soylıyım kandırmayım az acıyor felan dıye tabı kısıden kısıyede degısır bılemıyorum
meva_kus Ilgazege1 of doktorda diyoki normal doğum yapmışsın bunda ne var 🤦🏽♀️ Kolitten şüpheleniyorlar sürekli ishalim
burciss meva_kus Acıbadem de yaptırmıştım hiçbir ağrı acı hissetmedim uyandığımda da.. sedasyon ile uyutuluyor zaten çok kısa süreli emzirmeniZi etkileyecek birşey değil
Keremino meva_kus bende ishaldim sürekli ülseratif kolit tanısı kondu bence geciktirmeden yaptırın ilaç kullanıyorum şimdi daha iyiyim
meva_kus burciss kişiden kişiye çok değişiyor sanırım kimisi hissetmedik diyor o yüzden akışına bırakacağım artık. 🤷🏽♀️