Elifsaremmm Hamileyken 1 tane siğilim vardı doğuma kadar 4 tane oldu iki tanesi çok irileşti Verrutol kullansam bebeğe bi zararı olur mu sağlık ocağındaki doktor emin olamadı o yüzden ilacıda yazmadı. Kullanan var mı? veya daha doğal yoldan geçiren var mı?
Annesii Elifsaremmm mutlaka ilacı kullanın. Bebeğinize dokunmayın siğiilli ellerle.bende se vardı eldiven taktım sürekli.ilaç kulandım geçti
Seraap27 Elifsaremmm ben ne cektim o sigilerden 😩 35. haftamda ameliyat olmustum dogumdan sonra yine cikti sonra 40 ciktiktan sonra gecmisti rabbim düsmanima vermessin 😒
Elifff Elifsaremmm merhaba canım ben nişanlıyken elimin üstünde bir tane küçük vardı sonra birden çoğalmaya başladı elimin üstünde 6 tane falan vardı her gören tiksinir gibi bakardı doktora gittim yaktı bide inanır mısın bilmiyorum yeni ay çıktığında sağolsun bir abla okudu bi an kayboldu hepsi leke bile yok
Elifsaremmm Annesii hangi ilacı kullandınız hiç bi doktor önermiyo bu ilacı deri emip kanq geçiriyomuş sürdüğümüzde 48saat emmemesi gerekiyomuş
HocaAnne Propolisi 15 gün boyunca sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ılık suya karistirirark içtim. Bir pamuğa sürüp siğil olan bölgeye de sabah akşam pamukla kapattım bir müddet beklettim Allah in izniyle geçti.
Elifff Sana verilen ilaçtanda kullandım fakat derimi yaktı kızardı tabi ciltten cilde değişim gösteriyordur kullanmadan önce muhakkak kenarlarına vazelin sürün derinize temas etmesin
Elifsaremmm İnşallah kızıma geçmez doktorlar bu ilacı önermiyo çünkü :( başka çarem yok şuanda bebeğim küçük hastaneyle uğraşmak istemiyorum bikaç siğil için çocuğu oralara yormakta istemiyorum