Zeynebinannes 6 ay 5 günlük olduk 4. Aydan beri diş bekliyorum hala yok 😄 ne zaman çıkacak bu diş 9. Ayda bile çıkan varmış sizin bebişlerin ilk dişi ne zaman çıktı 🤔😃
Gatlis Zeynebinannes bizimli 4,5-5 aylıkken 2 tane patlattı şuan 6 aylık kocaman oldu dişler😂 daha gelen yok 2 de kaldık
Beyzaaablg Bizim ki de 7 aylıktı çıktığında dediğiniz gibi 4 aylıkken başladı huzursuzlukları ama ilki çıkınca diğeri nasıl çıktı anlamadık şükür inşallah sizinde öyle olur ☺️
EllaNaz_2021 Benım 3 oglum var 9 aylık çıkardılar sımdı kızım 5ay 19 günlük bakalım oda abılerı gıbı mı cıkaracak yoksam erkenmı🤷♀️
Nursena0606 EllaNaz_2021 maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı. Bu cesaretinizin nereden geldiğini merak ediyorum doğrusu 😁
Zeynebinannes Gatlis benim arkadaşlarımın da öyle oldu da ondan merak ettim bizimde öyle olur mu dedim de gelen giden yok 😅
EllaNaz_2021 Nursena0606 😃😃😃 büyük oglum 13 ortanca 11 kucugu 6 hep kız ıstemısımdır sonunda bulduk kızı 🙈 ogullarım var cok şükür 1tanede kızım olsun denedım sonunda Allahım verdı cok sukur 🧿🙏🙏🙏🥰