_mmom Hanımlar bebeğimin gözüne kıl kaçmış ama kendi saçı kirpiği değil daha kalın ve 2 haftadır içerde geziyor bazen gözüküyor bazen gözükmüyor ne yapabilirim? Serum fizyolojik damlatayım mı acaba?
sarmaliklahana _mmom bnayo yaparken yüzünü şampuanla ovalayın su dökerkende ovalayın elinizde gidiyor 🙄 Aglayınca gözyaşı ile de cıkıyor aslında
pogacayanakli_aylamm _mmom serum fizyoloji sıkın kemdilinde cikar baska nisey yapmayin mikrop kapabilir
pogacayanakli_aylamm Alnalprdha benim kizimin hep girerdi kendi kendinede kaybolurdy asil elle almak daha kotu mikrop kapar ne kadar temiz olsada
Alnalprdha pogacayanakli_aylamm valla hep yaptım 2 çocuğuma da kirpikleri şık ve uzun bazen 3 4 tane bile giriyor çocuk rahatsız oluyordu biz bile rahatsız oluyoruz kaybolması pek de iyi değil malesef çıkması lazım
pogacayanakli_aylamm _mmom temiz bir tülbentle deneyin o zaman almsyi bizim doktorumuz karismayin derdu
pogacayanakli_aylamm Alnalprdha ben bebekken sandim 2 3 yaslarda rahatsiz olur tabi bizde dayanamiyoruz