Busramrcn Merhaba anneler, babyjörn mama önlüğü kullanan var mı ? Yada memnun kaldığınız bi önlük markası var mı?
MeltemGokmenAllak Ya bende ondan almayı düşünüyordum boynu tahriş ediyor diyenler çok vardı yorumlarda oioi’nin yelek gibi sırttan birleştirilen modelini aldım
Busramrcn MeltemGokmenAllak ya benimde ondan kafam karıştı aldım bide çok uyguna aldım 2li 79 TL ama bilemedim tabi oioiden memnun musunuz ? Tabak aldınız mı
MeltemGokmenAllak Busramrcn ben henüz kullanmaya başlamadım oğlum haftaya 5 aylık olacak ek gıda alışverişini yapmaya başladım ufak ufak sonra yüklü alışveriş olmasın diye o yüzden aldım ama üzerinde denedim memnun kalacağım gibi kalitesi vücuduna oturması iyi oldu biraz daha maliyetli ama kaliteli olsun canını acıtmasın diye o u tercih ettim
Busramrcn MeltemGokmenAllak bende skip hop İle onun arasında kalmıştım babyjörn kalsın yedek o halde bende oioi alayım teşekkürler benimde bebeğim 4 ay 20 günlük
MeltemGokmenAllak Busramrcn 2 gün var aramızda 4 ay 22 günlük benim oğlumda mama sandalyesinde ne almayı düşünüyorsunuz acaba bende o konuda çok kararsızım
Busramrcn MeltemGokmenAllak ben ikeanın alacağım çünkü kafama yatan en kullanışlı sandalye o. Önce chicco alacaktım ama şimdi vazgeçtim ikea almayı planlıyorum içindeki minderini falan da alırsanız gayet güzel bir sandalye bence
MeltemGokmenAllak Ben bugün pocket&mama masa ve sandalye olan modeli sipariş verdim trendyoldan onu deneyeceğim bakalım nasıl
visnelikadin Lulununrenkleri diye bir sayfa var trendyolda da mağazası var ben oradan hem uzun kollu hemde normal aldım hiç leke tutmuyor oioi falan da var bende ama bu daha rahat kullanılıyor kumaş ve sırtı bağlamali olduğu icin