1995 Birbebekkkbircicek benım kı de yemıyo ya neler yapıyom kıtlıyo kendını ılla mamasını yıcekmıs 6 aylık tam tadım bıle zor yanı 2 kasık en fazla 😢
Yasemin38 Birbebekkkbircicek canım zorlamadan sevdiği tatlarla ilerle bir süre. Normal daha yemek istememesi
cicekhanim Birbebekkkbircicek bizde aynı durumdan muzdaribiz 5.inci ayda sorunsuz başladık herşeyi yiyordu sonra bi hastalandı bir aydır hiç bisey yemiyor şuan 8 aylık ve çok zor yedirmek ağlaya ağlaya zorla yediriyorum oda anca 3 4 kaşık ve sadece yoğurtlu şeyler yiyor
EAmine Biz de 9 aylık olacağız ve yemek istemiyor, pütürlü gıdaları bekletiyor ağzında sonra öğürüyor öksürüyor kaşığa ağzını açmıyor falan ısrar edemiyorum ama pütürlü gıdaya alışmasını istiyorum nasıl ilerleyeceğiz bilemedim
Minikkusuumm EAmine benim oğlumda öyleydi sonra hep yanında yemek yedim yedimlerime merakla baktı ufak ufak ekmek içi verdim pilav tanesi verdim öyle uğraşa uğrasa hem pütürlü yemeğe hemde çiğnemeyi öğrendi şimdi 1 yaşında herşeyi yiyo
petunya06 11 ayligiz bazı gün çok güzel yer bazı gün asla yemez…kilomuz çok az…ne yapsam yok bazen olmayınca olmuyor işte
EAmine Birbebekkkbircicek putursuz de birazcık yiyor tadım gibi ama bebeğim 7 ci aydan sonra biraz hastalandı ne verdiysem kustu anne sütünden başka bişey yiyemedi çıkardı hep bı süre ara vermek zorunda kaldık şimdi sanki yeniden başlamış gibiyiz
gulenadam Birbebekkkbircicek beniöki pütürsüze bile açmıyor ağzını tatlı bişey veriyorum ona bile açmıyor deli olacağım nasıl aşacağız bu problemi
1995 Birbebekkkbircicek benımkıde sadece mama ıstıyo hıpp kullanıyorum sütün olmadı hıc mama ıle beslenıyo uzuluyo ınsan 😐
1995 Birbebekkkbircicek erkek benımkıde evet agzında tutuyo yada öğürüyo bu aksam ılk defa cıcıbebe yedı bılıyorum katkı maddesı var ama yedı onu valla sevındım
1995 Birbebekkkbircicek 150cc ıcıyo 3-4 saatte bır aralardada ek gıdaları sokusturmaya calısıyom basarısız olsakta
EAmine Birbebekkkbircicek bı kaç gün aralarla verdim hep kustu sonra 1 hafta kadar vermedim yani toplamda 2 hafta falan ara vermisizdir