HilaalllEslemm 4.5 aylık kız bebeğim var. Sütüm azaldığı için geceleri ek olarak mama vermeyi düşünüyorum. Çok sık uyanıyor. Daha önce hiç kullanmadık bilgim yok yüzden. Mama konusunda yardımcı olur musunuz
Neslihan-55 HilaalllEslemm sma kullanıyorum doktorum en iyisi o demişti anne sütüne de en yakın olan o meme reddi olmaz dedi dediği gibi de oldu
monalissa HilaalllEslemm hepsini kullandık sma da karar kıldık, onu içince gece daha uzun uyudu bebeğim
ozlemleyla HilaalllEslemm ben yaşamadım anne sütü ve mama alıyor ama sütüm de etki etmedi gazına her şeyi yedim yani bebeğim kız ondan olabilir gelen gaz çıkıyor şükür
HilaalllEslemm Neslihan-55 önemli olan gaz vs yapmayacak olması biliyorum deneyerek oluyor böyle şeyler ama
Edacmre HilaalllEslemm gazımız biraz var mamadan mı bilmiyorum kusma yok, doktora danışacağım sebebini
Neslihan-55 HilaalllEslemm Aptamil de çok gaz varmış onu söyledi doktor mamayı yaparken çay kaşığı ile karıştırıp veriyorum çalkalama yapmıyorum doktorumuz öyle dedi gaz miktarını aza indirmis olursunuz dedi